Alpolgármester továbbra sincs, de a kinti füttyök miatt végül belementek az adósság átütemezésébe.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@gabrella: Miért nem mész inkább templomba?? (vagy szabó-varró tanfolyamra??)
gabrella
@marlin:
Te olyan alacsony értelmi szinvonallal rendelkezel,hogy mindig ugyanezt kérdezed.
Mondtam már,hogy oda neked kell menned a háborodott agyad miatt, hátha megnyugszik.
barnan
@marlin: ha jól megnézzük, pontosan ez lett a vesztük. Rossz fa nem hoz jó gyümölcsöt. Kell egy olyan "tükör", ami hiteles. Minél hitelesebb, minél tisztességesebb a tüköroldal, annál nagyobb kontraszt jön létre, ami egy idő után már nem palástolható, nem kommunikálható, az igazság a felszínre buggyan.

Esztergomban is sokan érzelem mentén politizálnak. Sokan vannak, akik mindezen események esetére is támogatják a nevezett képviselőket, érzelem mentén politizálók mindenhol vannak. Mindenkinek látni kell az igazságot, első körben a köztes tábor az, aki feleszmélhet.

Egy biztos, ha nem értünk egyet az általunk kritizált oldal tevékenységével, módszereivel, kommunikációjával, emberekkel való bánásmódjával, akkor meg kell mutatni, hogy szerintünk mi a helyes. Ha látják, hogy ez nem színjáték, ha látják, hogy a szándékok tisztességesek, nem kirekesztők (hanem egyesítők), akkor ki lehet alakítani a közös nevezőt, kiderülhet, hogy jóformán minden összeköt bennünket, csak a politika próbálja meg szétválasztani az országot, ha viszont hasonló eszközök kerülnek bevetésre (kiiktatjuk a toleranciát), akkor megmerevednek az álláspontok, mind többen fognak érzelem alapján véleményt alkotni s ez győzelemre vezethet bizonyos politikai akaratot.

Szerintem mindenkiben elsősorban az embert kell látni. Azzal, attól kezdődően, hogy az befejeződött az önkormányzati választás, Esztergomban szememben 16 ember, 1 polgármester és 15 képviselő felel közösen Esztergom jövőjéről. Nem elsődleges szempont, hogy ki milyen színeket képvisel. S ezen hitemben az sem ingat meg, hogy mit mondanak mások, mit mond a többség, az igazság törvényszerűen nem többség specifikus. Hasonlóan gondolkodom a kommentelőkről is, számomra elsősorban ők mind emberek, mondhat a politika bármit, eszerint próbálom megszólítani Őket.

(a templomot részedről és a háborodott agyat gabrella részéről bevállalom, saját szakállra)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.