Azután, hogy az Alkotmánybíróság (Ab) megsemmisítette az Orbán-kormány különadójáról szóló törvényét, Lázár János frakcióvezető bejelentette: olyan törvényt hoznak, amely kivonja az Ab hatásköréből azokat az ügyeket, amelyekről nem lehet népszavazást tartani.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

61 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
@orogordog: Nézd, visszafelé törvény elég necces, de vannak helyzetek, amikor valahogy orvosolni kell egy korábbi törvény által előállított negatív következményt.Azt ország rossz helyzetben van, valakik hatalmas pénzeket vertek el egymás között korrupcióval, irreális bérekkel, juttatásokkal, megbízásokkal.Az azért mégsem járja, hogy ezek, mint aki jól végezte a dolgát hátradőljenek, és nézzék páholy első sorból a többi vergődését?!
Ez az adóztatás nagyon jó megoldásnak tűnt, mert ugyan kihasználták a törvények biztosította maximumot, de egy meghozott új törvény ( 98% adó) visszavehetné tőlük a közösbe.
Én mindig oda lyukadok ki, hogy valakik előállítottak egy csapnivaló helyzetet, ebből ki kell jutni. Ezt a kormányt azért választottuk mert bennük volt kurázsi, és tudás, tapasztalat ahhoz, hogy talán újra önálló gazdálkodó állammá tehet minket úgy, hogy kicsit meg is lódulhat a gazdaság. Biztos kellenek hozzá trükkök, elsodornak egy két kilométerkövet, de talán célba érünk. Ehhez nem gáncs kell, hanem segítség.
csutak
@orogordog: Tévedsz!
Nem nagyon de rossz a közelítésed.
A kormány törvények útján rendelkezik az ország pénzével.
Ha azt kéri, hogy adják kölcsön a pénzüket az emberek az is jogszerű.
Ha elvonja a pénzüket az is jogszerű, lévén a kétharmaddal azt tesznek amit akarnak.
Javasolt az osztrák bankok felkeresése!
De még a szerbiai bankokban is biztosabb helyen van a pénzed, mint itthon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok