Feltörték Kis Grófo zenész édesapjának a sírját. Az ismeretlen tetteseknek nem sikerült lejutniuk a kriptába, két gránitvázát mégis elvittek. Kis Grófo teljesen összetört, térfigyelő kamerák felállítását kezdeményezi.

Másfél hónapja, hogy eddig ismeretlen elkövetők borzalmas dolgot műveltek egyik éjjel a szolnoki temetőben – írja a borsonline.hu. Értékek után kutatva felnyitották a mulatós zenész, Kis Grófo édesapjának sírját. Miután nem sikerült lejutniuk a kriptába, hogy ne menjenek el üres kézzel, két gránitvázát elloptak.

Kis Grófo teljesen összetört – a rendőrség is nyomoz az ügyben

Kis Grófo összetört, miután édesapja sírját felnyitották/Fotó: MTI Fotó: Nyikos Péter

Kis Grófo teljesen összetört a hír hallatán. A zenész egy napelemmel működő biztonsági kamerarendszer felállítását tervezi, ami éjjel-nappal képes pásztázni a 2020-ban elhunyt Nagy Grófo nyughelyét.

„Az lenne a legjobb, ha a térfigyelő kamerák be lennének kötve a rendőrséghez, de még utána kell néznem, hogy erre van-e lehetőség. Még mindig nem térek magamhoz a történtektől, ami történt az egész egyszerűen nem megengedhető! Ezeknek az elkövetőknek nincs lelkük, hiszen meggyalázták édesapám sírját. Most még minden gondolatom csak feltételezés, de nagyon bízom a hatóság és a temetői gondnokság munkájában”

- mondta a lapnak Kis Grófo, az énekes testvére, Gyémi pedig hajtóvadászatot indított a tettesek ellen. Az elkövetők továbbra is szabadlábon vannak.

„Ez az ügy még sajnos folyamatban van. Az elkövetők megpróbálták a lehető legprofibban összehozni ezt a szörnyűséget, amit tettek. Lehet, hogy már kihallgatás alatt vannak, de minket még nem értesítettek, nem hívott senki. Ennek ellenére természetesen maradéktalanul megbízom az igazságszolgáltatásban”

- szögezte le a zenész. A rendőrség ismeretlen tettes ellen nyomoz.

A hatóság ezt a közleményt adta ki az ügyben:

„A rendőrségre 2024. április 6-án délelőtt érkezett bejelentés, miszerint az egyik szolnoki temetőben egy sírhely gránit fedelét ismeretlen felfeszítette, illetve a sírkő mellett lévő kettő darab gránit vázát eltulajdonította. Az ügyben a Szolnoki Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt, ismeretlen tettes ellen folytat nyomozást”

- írják.

Forrás: borsonline.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Miért a rendőrségtől várja a választ: Kérdezze meg bármely fide$$ politikust, azok azonnal megmondják, hogy Gyurcsány volt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Térfigyelő kamera? Nem kéne inkább körülaknázni? Tankakadály és géppuskafészkek! Esetleg pár légvédelmi ágyú?
Bár, szerintem, elég lenne a faluvégen körülnézni...biztosabbnak tűnik!
namihami
@Pegero: 20.22: Talán egy pár jobb cipő és egy tiszta ing?
Pálinkás Pál
kisgrofó...tezsvíííreknél érdeklődj..!
sokanvagyunk
@namihami: ...esetleg kémműhold képek?
jesz
hogy mi van egy jobb kriptában? Akik látták a temetést, azok kiszámolták, az árából
bőven meglesz az új audi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.