Orbán Viktor kormányfő szerint a jövő Magyarországa és a múlt jogszabályai ütköznek az Alkotmánybíróság jogköréről kialakult vitában. A miniszterelnök kiállt a Fidesz elképzelése mellett, mert szerinte a jogszabályokat "az emberek igazságérzetéhez" kell igazítani. Orbán szerint a hasonló konfliktusok az új alkotmány elfogadásával csillapodnak majd.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@Don Quijote: Most kivételesen a POFÁJUKRA . De a POFÁL- YUKRA is kaphatnak.
másvirág
NANÁ! Még szép,hogy kiáll mellette. Ő találta ki !!!
marlin
""Orbán is kiállt az ........""!!
Akkor?? Mi a gond??
El van döntve!! 2/3-ad az 2/3-ad!!
Ezek után kedvenc pártidiótáink üdvrivalgással köszöntik a demokratikus jogállamiság végnapjait!! :-(((
Oszt jónapot!!
sziamiau
Igen, Orbán Viktor, aki vitathatatlanul egyfajta kuriózumnak, vagy ha úgy jobban tetszik, hungaricumnak számít, már amennyiben magam nem sok emberről tudok a politika világában, akinek két választási vereség után ne kellett volna távoznia pártja éléről (és akkor még meg sem említettem az elbukott helyhatósági választásokat és népszavazásokat), olyan pedig, aki nyolc, ellenzéki esztendő után nem egyszerűen nyer, hanem kétharmados parlament többséggel söpri el az ellenfeleit, bizonyosan egyetlen egy sem akad..., kivéve persze, a gyevi bírót, azaz Orbán Viktort. Mert bár a 2006-os „zakót” követően nemcsak szerte az országban, de a Fideszben is tudni vélték, hogy a több mint két évtizede (!) a magyar politika első vonalában mozgó pártvezérnek egyszer s mindenkorra befellegzett – és hát, az sem számított titoknak, hogy a Fidesz néhány figurája jobbos értelmiségiekkel közösen szervezkedni kezdett a korábban kikezdhetetlennek tűnő vezető megbuktatása érdekében –, Orbán enyhén szólva is simán küzdötte le az az akadályokat, verte le a „lázadást”, s lett újra az a megfellebbezhetetlen tekintélyű „egyeduralkodó”, aki annak előtte volt. Tette mindezt úgy, hogy az eszközökben nem nagyon válogatott: hol erővel, hol ravaszsággal, hol meg a hozzá hű sajtó révén kerekedett fölül vélt és valós ellenfelein (lásd Áder Jánost, akit a Magyar Nemzet hathatós segítségével sikerült „kilőni”), amelyeknek köszönhetően mára ezer kilométeres körzetben nincs ember, aki megkérdőjelez(het)né a politikáját, a döntéseit. És ha Orbán példáját vesszük alapul, úgy Gyurcsányt sem írhatjuk le végérvényesen, ugyanis a szocialisták valamikori első emberének éppen úgy nem kell a szomszédba mennie céltudatosságért, dörzsöltségért, erőért (hogy a megalkuvást nem ismerő harcmodorról és a kitartásról már ne is beszéljünk), mint fideszes vetélytársának. És ha valaki, úgy Orbán ezt pontosan tudja. Szorgoskodik is a Balsai-brigád.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.