Jelenleg a helyszíni bírság összege 3000-20000 forintig terjedhet, de a módosító javaslatnak köszönhetően százezer forint lehet a legmagasabb összeg, a felső határ.

Feltöltő: keseruimre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csutak
Én a helyszíni kivégzésre várok!
Orbánéktól az is kitelik, mert "erre utasítja őket a nép":(
Nemezis
Hát igen. Az átlagkereseteket figyelembe véve korrekt. Igy kell nyomorba dönteni az embereket.
medy19
@Nemezis: Be kell tartani a szabályokat, és nincs gond.
Dr.luigilongo60
Megkezdődőtt a behajtása az általuk kreált adóhiánynak.
orogordog
Autó márkájával és élet korával kötném össze. ÚJ Audi A8 min 300000Ft. Képviselő a sofőr mentelmi jog felfüggesztése.
Nemezis
@medy19: Majd ha napi 10-11 órát vezetsz városi forgalomban mondjuk egy autóbuszt, és egyszer sem hibázol picit sem, majd akkor mond ezt. És egy kicsi hibáért elvehetik a havi fizetésed. Értem én, ez teljesen humánus, ez is a zemmberek akarat biztosan, mert erre adtak felhatalmazást.
kiscserkész
Végre már egy jó hír. Meg kell érteni nagy lyuk a költségvetésen. És a beszedet, pénz a rendőrségnél marad fenntartásra.
csutak
@Nemezis: Hagyd rá, csak a talicskához ért:(
Kivinnéd Párizsba ott ragadna a kőrforgaloomban, a Place de Concordon:)
Nem véletlenül írja a lánykori nevén AETR, hogy mennyi az az idő, amit 24.00 órán belül vezethetsz, de 00.00-24.00 között!
sasi1115
Lesz itt még elsősegélydoboz ellenőrzés. Nem szívatásból. Népakaratból. Meg egy újabb sarcolási lehetőség.
De!
Ha büntetés és jogos, akkor vagyoni helyzet ellenőrzés, (tényleges vagyon, nem minimálbéres azt hajtja az A8-as Audit) és ennek ismeretében kiszabni az összeget. Mindent lehet csak akarni kell.

kiscserkész
@sasi1115: Minden szabálysértést orvosolni lehet bíróságon. Na, mármost arra kérek mindenkit, hogy minden ilyen intézkedést támadjuk, meg bíróságon had legyen dolguk.
sasi1115
@benhur: Sajnos van elég dolguk hidd el. Amit páran megtesznek ebben az országban az durva, és nemcsak a politikusok. Az emberek egymással vagy cégek emberekkel.
Átver mindenki mindenkit. Néha az emberek még magukat is.
csutak
@sasi1115: Én kiakasztottam már rendőrt itthon!
Holland mentődoboz elől, no meg a csomagtartóban, +öt hullazsák, (nyáron!) +hólánc, +kis és nagy porral oltó készülék, izzókészlet olyan szerszámokkal (Belzer, Gedore) amilyet még nem látott a rendőr:)
csutak
@sasi1115: Én kiakasztottam már rendőrt itthon!
Holland mentődoboz elől, no meg a csomagtartóban, +öt hullazsák, (nyáron!) +hólánc, +kis és nagy porral oltó készülék, izzókészlet olyan szerszámokkal (Belzer, Gedore) amilyet még nem látott a rendőr:)
másvirág
@csutak: Nekem ugyan ez a felszerelés kell ! De kerékpárra.Talán békén hagynák a kétkerekű használokat is.
sziamiau
Nagyon ügyes!!
És mi van a külföldi szabálytalankodókkal? Mert a magyart külföldön meg tudják birságolni. Akár úgy is, hogy házhoz küldik a bírságot.
Bugajakab
Nagy baj van. Nem emlékszem arra, hogy a helyszíni bírság
összegét valamikor is ötszörösére emelték volna.
Ez azt jelenti, kell a bevétel.

Az nem igaz, hogy igazítani kell az önkormányzatihoz, mert az önkormányzati szabálysértések, ismétlem, szabálysértések miatt szabhat ki maximum 50 ezer forintot a korábbi 30 ezer helyett a jegyző, vagy az ügyintéző.

Sajnálom a rendőröket, megint jön majd az utasítás, fokozzuk
ez ellenőrzéseket, mert micsoda társadalomra veszélyes dolog az, ha a csórónak nincs rendben az izzókészlete, netán elfelejtette felkapcsolni a tompítottat.
Sajnálom a rendőröket azért is, mert az intézkedők fizetése nem sokkal haladja meg a kiszabható bírság felső határát. Nem lesz könnyű nekik.

Igaz, Don Pintér megígérte, két hét alatt rendet tesz.
Majd jönnek a nyilatkozatok, a Rendőrség fokozta tevékenységét, amit számokkal is ki fognak mutatni. Aki a számok mögé akar látni, annak elmondom, ez több kiszabott helyszíni bírságot, több szabálysértési feljelentést, és emelt, kiszabott szabálysértési bírságot jelent.
Így működik ez.

marlin
Ez is az új "talpraállító" költségvetés szerves része!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.