Jelenleg a helyszíni bírság összege 3000-20000 forintig terjedhet, de a módosító javaslatnak köszönhetően százezer forint lehet a legmagasabb összeg, a felső határ.

Feltöltő: keseruimre
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@sasi1115: Én kiakasztottam már rendőrt itthon!
Holland mentődoboz elől, no meg a csomagtartóban, +öt hullazsák, (nyáron!) +hólánc, +kis és nagy porral oltó készülék, izzókészlet olyan szerszámokkal (Belzer, Gedore) amilyet még nem látott a rendőr:)
másvirág
@csutak: Nekem ugyan ez a felszerelés kell ! De kerékpárra.Talán békén hagynák a kétkerekű használokat is.
sziamiau
Nagyon ügyes!!
És mi van a külföldi szabálytalankodókkal? Mert a magyart külföldön meg tudják birságolni. Akár úgy is, hogy házhoz küldik a bírságot.
Bugajakab
Nagy baj van. Nem emlékszem arra, hogy a helyszíni bírság
összegét valamikor is ötszörösére emelték volna.
Ez azt jelenti, kell a bevétel.

Az nem igaz, hogy igazítani kell az önkormányzatihoz, mert az önkormányzati szabálysértések, ismétlem, szabálysértések miatt szabhat ki maximum 50 ezer forintot a korábbi 30 ezer helyett a jegyző, vagy az ügyintéző.

Sajnálom a rendőröket, megint jön majd az utasítás, fokozzuk
ez ellenőrzéseket, mert micsoda társadalomra veszélyes dolog az, ha a csórónak nincs rendben az izzókészlete, netán elfelejtette felkapcsolni a tompítottat.
Sajnálom a rendőröket azért is, mert az intézkedők fizetése nem sokkal haladja meg a kiszabható bírság felső határát. Nem lesz könnyű nekik.

Igaz, Don Pintér megígérte, két hét alatt rendet tesz.
Majd jönnek a nyilatkozatok, a Rendőrség fokozta tevékenységét, amit számokkal is ki fognak mutatni. Aki a számok mögé akar látni, annak elmondom, ez több kiszabott helyszíni bírságot, több szabálysértési feljelentést, és emelt, kiszabott szabálysértési bírságot jelent.
Így működik ez.

marlin
Ez is az új "talpraállító" költségvetés szerves része!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.