Az elszámoltatási kormánybiztos ismét az ügyészségre próbált nyomást gyakorolni Gyurcsány sukorói szerepével kapcsolatban.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
Budai elvált a feleségétől? ......Ha már munkaidőn kívül is mást baszogat!:-)
csutak
Még Kádár sem merte nyiltan utasítani a legfőbb ügyészt!
Ezek fideszesek lenyomják még a náci Németországot is aljasságban:(
inkvi
@csutak: Kádár János egymaga megoldotta a problémákat. Miért utasította volna. Olvastam a könyveket (nem mindet), amiket kiadtak vele kapcsolatban anno (állítólag Ő írta), illetve, amit összegyűjtöttek beszédeiből. Sosem olvastam, hogy utasított volna! A kegyelmi kérvények elbírálása meg a rendszer felépítéséből adódóan nem az Ő dolga volt (abba sem avatkozott bele hivatalosan; talán hatalmánál fogva sem)!
Maradjunk annyiban, hogy az emlőin nevelkedett nemzedék: Gyurcsány, Orbán, ki tudja ki: nem tudnak felnőni a nagyságához. Lehet majd vitatni, hogy kinek nagyobb a történelmi bűne, de ezt majd a történészek eldöntik!
medy19
@inkvi: Én ugyan még fiatal voltam a Kádár rendszerben, nem emlékszem, hogy olyan nagyon rossz lett volna az a rendszer. Sőt idősebbektől hallom, nem komcsiktól, hogy sokkal jobb volt.
Szoktam nézegetni is a róla szóló írásokat, hát nem tudom, ha ki is végezték azt a pár száz embert, a rendszerváltás óta vajon mennyit végeztek ki, nem fizikai értelemben.
inkvi
@medy19: Én nem vagyok történész! Nem is értek hozzá. Éppen, hogy átballagtam abból a tárgyból az érettlenségin.
A megtorlást el kell fogadni: minden rendszer elteszi az ellenségeit láb alól, mert a fejükre nőhet.
Nagy hiba volt, hogy a szovjet hadsereget behívták, bejöttek: és lelőték az embereket és az nem néhány 100!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.