A nemzetközi antifasiszta nap keretében ma délben indult a Radnóti emlékmenet az Új köztemető 298-as parcellájától, érintette a Kis Varsó emléktáblát, a Magyar Zsidó Munkaszolgálatosok emlékművét, Koszorús Ferenc emléktábláját, hogy megérkezzen a Cipők a Dunánál emlékhelyhez.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@Zsoel: Mert amikor kialakult a fasizmus (ami Duce találmánya) hasonló volt a politikai légkőr!

@gabrella: Mert az uralkodó osztálynak nem érdeke emlékezni egy elkövetett baklövésére.
inkvi
Izraeli zsidók együttérzõ üzenete:

"Csak így tovább, pusztuljanak! A magyarok számára nincs irgalom!"

Tegnap már beszámoltunk róla, hogy az Izraelben megjelenõ legnagyobb példányszámú héber nyelvû napilap jól szerkesztett, informatív beszámolót közölt a dunántúli ökokatasztrófáról, ám az olvasói kommentárokból a legaljasabb magyargyûlölet sugárzott A magyarországi sajtóban, s az élet egyéb terein (beleértve a politikait is) pátyolgatott Izrael, pontosabban annak fajvédõ lakossága újabb beírásokkal "örvendeztette" meg az általa utált magyar népet.

Szemelgessünk az ószövetségi és talmudista szókinccsel, fordulatokkal átszõtt zsidó üzenetekbõl, amelyeket a hazájuk, Izrael legnagyobb lapjában az olvasók jelentettek meg a magyarországi tragédia kommentálására:

1. A Duna vize az általuk (magyarok - H. J.) meggyilkolt zsidók vérétõl is vörös volt. (Náává Álon)

2. Nagyszerû cselekedeteid vannak, Istenünk! Mindent bölcsen cselekedtél! Csak így tovább, pusztuljanak a gójok!!! (El-Mabhúh)

3. Az igen közeli jövõben legyen így Gázában is. (Békeharcos)

5. Nagyszerû!

8. Égjen el egész Magyarország! Antiszemita nép. Kívánom, hogy a létezõ összes átok hulljon a fejetekre, magyarok, zsidógyûlölõk. Dölyfös magyarok, nevettetek a románokon, most fizessetek! (Ádi)

10. Gyilkosok! Bûnözõk számára nincs irgalom. Sajnálom a megsérült országot, a természetet és az állatokat, ám a magyar emberek számára nincs irgalom. A magyar nemzet meggyilkolta, megsemmisítette és elveszejtette szinte az összes zsidóját a második világháború idején. Remélem, hogy a szennyezõdés helyben marad, és nem éri el a Dunát.

11. Ha hinnék Istenben, most azt mondanám, hogy minden tisztelet kijár neki, mert késõn ugyan, de a magyarok megkapták a magukét. A magyarok nagyon kegyetlenek voltak a zsidókkal a második világháború idején és elõtte is, s az antiszemitizmus ott manapság is virul... Tessék, most Isten megadta nekik a méltó választ... (Ráheli, Észak-Izrael)
mindenlében
@inkvi: ne legyél demagóg, és ne bosszants fel. Nézz már meg egy kuruc oldalt, milyen hozzászólások vannak. Sokszor itt is. Kulturáltság kérdése. Amúgy meg fenyegető közelségben vannak a fasiszta eszmék, a fiatalok egy része meg azt sem tudja mi az. Igenis emlékeztetni kell rá az embereket.
@gabrella: mert a szerencsétlen magyar katonákat az úri Magyarország vezetői küldték a frontra.
inkvi
@mindenlében2kanál: Olyan oldalakat nem nézegetek. Ezt sem én nézegettem; csak ledöbbentem, hogy már a baráti izraeli nép is ennyire megtébolyult.
inkvi
@mindenlében2kanál: Bocsi: egyes tagjai.
csutak
@mindenlében2kanál: Minden népcsoport kitermeli a maga szellemi árvízkárosult mocskát!
A magyar éppúgy, mint a román vagy német.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.