A Honvédelmi Minisztérium jövő évi költségvetése mintegy 275,2 milliárd forint, ami 8,8 százalékkal több a tavalyi évhez képest. Ez az összeg a biztonságos működésen, a személyi és dologi kiadásokon túl 20 százalékos fejlesztésre is lehetőséget nyújt – jelentette ki az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának szerdai ülésén Simicskó István, a tárca parlamenti államtitkára.

Forrás: honvedelem.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

51kacsa
Csak a szalagcímre reagálva: Naná4 Az egyik fából van, a másikat egy mankó helyettesíti.
luciferi
@51kacsa: na siess, fiam, az egyik lábad itt, a másik bükkfa!
sasi1115
"Az önkéntes-tartalékos állomány felállításáról elhangzott, hogy jövőre mintegy ezer fő belépésére lehet számítni. Közülük sokan a katonai objektumok őrzéséből vehetik ki részüket."
Ki szeretne csak úgy önkéntesen laktanyát őrizni?Hobbyból?
Ezt vajon komolyan gondolják? Szerintem az "önkéntes-tartalékos"-ból az önkéntesség el fog tűnni, és a tartalékosokkal akarják őriztetni a laktanyákat. De lehet hogy a Pintér cége őrzi majd azokat is.
luciferi
@sasi1115: az utóbbi a valószínűbb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.