Üzengetésbe fajult Gyurcsány Ferenc és Schiffer András között az a vita, hogy ki a hibás az Fidesz sokadik kétharmados győzelméért. 

Mint arról írt a Propeller, Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke Faceebook-videóban magyarázta el, hogy szerinte ki a felelős az egymást követő négy kétharmadért. Magát leginkább bűnbaknak tartja a volt kormányfő, mivel   az ellenzéki vezetők "hamis mítosz” képezve rá hivatkozva hárították el a saját felelősségüket. A volt miniszterelnök Schiffer András, az LMP egykori vezéralakját is bírálta, aki erre egy komplett Facebook posztot szánt. Ime:

"Ha együtt indultak volna, megértették volna, hogy csak így, valamilyen együttműködésben lehet megverni a Fideszt, akkor nem a Fidesznek van kétharmada, hanem nekünk van jelentős többségünk. Nem azért, mert a Gyurcsány akart külön indulni. A Jobbik vezetőjét Vona Gábornak hívják, az LMP vezetőjét Schiffer Andrásnak hívják” – mondja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr és nem tévedés, most, igen, tíz év után.

Schiffer visszakézből beleállt Gyurcsányba: Miről beszélsz? Fuss neki még egyszer

Schiffer András Fotó: Facebook/Schiffer András 

Kedves Fletó! Nem lenne sportértéke felhánytorgatni, kinek a kormányzását követte az első és mindent meghatározó kétharmad, kinek a pártelnöke uszított a 2010-es kampányban a "kispártok" ellen, jóllehet, ha az LMP mellett az MDF is bent van, nincsen fideszes kétharmad, azt is hagyjuk, milyen fényes sikert aratott ez az összefogás-projekt, amit még mindig nem bírsz elengedni, legutóbb 2022. tavaszán, no meg -igaz, kicsiben – néhány hete is. Csupán egyetlen csúsztatásra szeretném felhívni becses figyelmedet :

ha én 2014-ben akár csak szóba álltam Vona Gáboral, vagy Novák Elődel, olyan nácizást kaptam Tőled is, kedves feleségedtől is és a szóvivődtől is, hogy a fal adta a másikat. Most pedig, ha jól értem, Vonát és engem hibáztatsz azért, hogy 2014-ben nem volt összefogás az MSZP/DK, a LMP és a Jobbik között? Miről beszélsz? Szerintem fuss neki még egyszer!

Forrás: Propeller, Facebook

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Miért nem tud kussolni ez a szemét??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@balos: Olvasd el KERESŐ ÁLTAL BETETT LINK MÖGÖTTIT újra és értelmezd!
MÁSIK VÁGÓRÓL VAN SZÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!
nNNNNA!
Pusztai
@kereső: Vona tegye össze a két kezét, hogy Gyurcsány kormány elleni erőszakos puccskisérlet szervezőjeként nem kapott 15 év börtönt!!
Annyi a tarifa!!
kereső
@Pusztai: Gyurcsány kinyitotta a száját...majd még sor kerül a 2010 előtti időszakra is, ha sokáig provokálják. az "egymillióan" nem vitatja gyf megállapitásait a 2010 utáni időszakra, de hozzáteszik, hogy orbán hatalomra jutásáért gyf a felelős egy személyben. Na, innentől lesznek érdekes a dolgok...nem biztos, hogy mindenki "örülni fog". Kár lenne, ha abba hagyná a "visszaemlékezéseit".
telegdilaci
@Pusztai:Szerintem az akkori Jobbik bőven benne volt abban a Gyurcsány elleni puccsban,amikor Torockai egy rendőrautóból irányította a randalírozó csürhét,(felvétel van róla) közben ráfogták Gyurcsányra hogy szemkilövető,miközben semmi köze nem volt az egészhez,ezért az én szememben Torockai Hiteltelen!
kereső
@balos: 07:58 Vágó Gáborról van szó, az LMP (egy frászt lehet más!!!)politikusáról. nem Vágó Istvánról.
balos
@kereső: Akkor neked is bocsi,hiszen az ungár-vágó páros is onnan jött ahonnan a politikus!A pokolból!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.