Összesen hét miniszteri biztost neveztek ki, kötülük három Gulyás Gergely munkatársa lett. 

A Hivatalos Értesítőben - Magyar Közlöny melléklete – megjelent utasításokból kiderül, hogy Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter három biztost nevezett ki: július 12-től Bóna Zoltánt, aki a helyi szintű és hazai forrásból megvalósuló településfejlesztési programok összehangolásáért és népszerűsítéséért felel majd, Schaller-Baross Ernőt, aki a Miniszterelnökség külkapcsolataiért felel június 23-tól, valamint Wetzel Tamást, aki az állampolgársági ügyeket viszi, szintén június 23-tól – számol be az Mfor.hu.

Mire készülnek? – Óriási átalakulás a minisztériumokban: Gulyás Gergely, Nagy Márton, Lázár János és Semjén Zsolt körül is nagy a változás

Fotó: Facebook/gergely.gulyas.585

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter két miniszteri biztost nevezett ki: Kovács Zsolt a nemzeti biztosítási stratégiáért és egyes pénzügyi szolgáltatásokért, Major János pedig az állami vagyongazdálkodási stratégiáért lesz felelős július elsejétől

- részletezi az Mfor.hu.

Lázár János építési és közlekedési miniszternek egy biztos jutott: Dányi Gábor, aki 2024. július 1-től 2026. június 30-ig felel majd az állami építési beruházások rendjéről szóló törvény végrehajtásához kapcsolódó feladatokért, valamint a beruházási kontrolling és elszámolási rendszer működtetéséért – teszi hozzá a lap.

És egy biztost kap Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes is: Hargitai János „a mohácsi csata mint a magyar nemzet és a keresztény Európa történelmének meghatározó eseménye 500. évfordulójával összefüggő történelmi, kulturális, nemzet- és külpolitikai, illetve térségfejlesztési szempontból kiemelkedő jelentőségű megemlékezés megszervezésével és az ahhoz kapcsolódó fejlesztések koordinálásáért” felelős június 23-tól

- tudta meg az Mfor.hu.

Forrás: Mfor.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Egyre "puritánabb" a kormányunk! Vagy nem puritán kormányt íért egykoron Orbán? Az egyre több ilyen, olyan biztosnak egymásba ér a lökhárítója minisztériumokban!
Sok rokonnak, kegyencnek kell még több milliós fizetéssel járó jól hangzó státusz, felelősség vállalás nélkül??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
Érdekelne,,hogy pl. Tömjén Dzsozi mivé változik " át "...
szaboria1
Orbán mára a Hazugság királya lett!!! 2010-ben kisebb kormányt igért helyette mára a sok léhűtővel 10 x is több lett.
simmering73
Nem ezek körül kellene a változás, hanem ezt a négyet kellene elhajtani a tarka f...ra.
telegdilaci
@Nessy:Azt ígérték a2010-es választások előtt hogy Takarékos Állam lesz ez bizony minden csak nem takarékos Állam egyre több léhűtót kell eltartani!
bence
Alakíthatják ahogyan csak akarják ! Kutyából nem lesz szalonna ! Maradnak akik voltak hazaárulók , tolvajok !
kereső
@sokanvagyunk: Brüsszelt még nem, bár "egy lépéssel már bejjebb vagyunk" Gulyás Gergely szerint, viszont a magyar kormány árverezésre dobott 20.000 ha termóföldet, amelynek mai értéke 41-42 milliárd forint. . Lehet, hogy mégsem a háború pártiak fogják kifizetni az uniós birósági büntetést és kamatokat?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.