Durva tényekkel szembesítette az embereket Dobrev Klára. Ezáltal úgy szállt bele Orbánba, hogy Gyurcsányt méltatta.

Dobrev Klára ledobta az atombombát: "miért, Gyurcsány alatt jobb volt?"

Fotó: Facebook/dobrevklara

Már Bulgária is megelőzött vásárlóerőben minket.

Hivatalosan is az EU legszegényebb országa lettünk.

Úgyhogy megvan a válasz arra a kérdésre is, hogy "miért, Gyurcsány alatt jobb volt?"

Igen. Jobb volt. 

- osztotta meg gondolatait közösségi oldalán Dobrev Klára.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bence
Igen jobb volt ! Összehasonlíthatatlanul jobb volt minden tekintetben ! Az Ő korában még voltak kórházak , betegápolók ! Most mi van ? Utcára dobnak betegeket mondva , hogy az legyen a család gondja ! Ha gyógyulni akarsz hitelt kell felvenned , persze ha visszatudod fizetni ! A megélhetésről már nem is beszélve , ami az ő korában vitathatatlanul jobb volt ! Mindazoknak akik ezt vitatják cavintonkúrát ajánlok .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Dr. Proktor: Bizony, bizpny, azok a qrva tények, de akkor nem is tudom, mire is alapozzuk a dempökratizmusunkat, az "erkölcsi fölényünket" a fidess gondolkodásra képtelen -állitjuk mi- szavazóival szemben. De, mondsza cxsak: a Te feleséged megszúnt önálló gondolkodású, önálló entitásnak lenni, makor dr. prkotorné leett? Azonos lett veled? Vagy varga judit nem volt önálló entitás magyar pétertől, amikor feleségül ment hozzá...akkor varga judit=magyar péterrel? Akkor mert mert varga judit, egy hazug, fasiszta némber lett, az MP -nek köszönhető? Vagy forditva? Vagy hogy is van ez? Minden nő aki férjhez megy megszúnik önálló gondolatokkal rendelkező , önálló akarattal rendelkező ember lenni? De, ha elválik, az akkor már azonnal más...micsoda kifacsart gondolkiodásotok van.
Dr. Proktor
@kereső: Kifacsarod a dolgokat, de nagyon! Olyan vagy mint egy futballdrukker, aki ha törik és ha szakad, kitart a csapat mellett. Ez szép dolog a sportban, a szolidaritás megnyilvánulása, "együtt sírunk - együtt nevetünk"!
A politikában érdekek és lehetőségek dirigálnak, nem a mirigyek. Ha el akarsz jutni a-ból b-be akkor az út nem mindig egyenesen megy... Feltétel rendszereket kell állítani és aszerint kell haladni.
kereső
@Dr. Proktor: Méghogy nem a "mirigyek"...hiszen egyébről sem szól a magyar politika, mint "mirigyekről"-érzelmekról, kit szreteke, kit nem szeretek, és kit fogok szeretni a tegnapi naptól kezdve. Ezt éppen te mondod nekem, akik éppen érzelmi alapon döntetöttek a az EP választáson? Hozomra , bizalomra, biankó csekkre. Ez az érzelem mentes, racionális gondolkodás? Tényleg?Ennek lett az eredménye Cseh Katkáék elbúcsúztatása, mert az EP- választáson leváltottátok orbánt is? Meg se karcoltátok.A tisza pártnak, és a picire zsugorodott ellenzéknek hajszálra annyi szavazója volt 2024-ben, mint a 2022-es ogy választáson...éppen csak az ellenzéki térfél rendeződött át nagyon. A munka most kezdődőik, és nem lett elvégezve, ahogy itten előadod.
Dr. Proktor
@kereső: Kevered a szezont a fazonnal! Pont nem érzelmi hanem racionális döntés volt a döntés!
Lehet hogy biankó volt a döntés, de nagyobb az esélye mint a futottak még kategóriásoknak, ráadásul ha bejön akkor vége a lopásnak és jöhet a tiszta demokrácia, ahol az úr asztalánál mindenki egyformán foglalhat helyet...
KisTehen
klárika hazudik reggel, éjjel meg este, hazudik minden hullámhosszon

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.