Bojár Gábor üzletember, a Graphisoft és a budapesti Aquincum Institute of Technology magánegyetem alapítója, a leggazdagabb magyarok toplistáján szereplő üzeletember támogatja a Tisza pártot. Bár azt állítja, sok mindenben nem ért velük egyet. 

Az üzletember a Media1 portál megkeresésére emailban válaszolt a támogatásról.  Egyebek mellett azt írta: 

„Mindenek előtt szeretném politikai preferenciámat világossá tenni. Értékrendem és ebből fakadó politikai preferenciám gyerekkorom óta nem sokat változott. Szüleim polgári liberális eszmék mentén neveltek, ezt azóta is őrzöm, még ha bizonyos körökben a liberális szó ma szitokszónak számít. A liberális mentalitás egyik lényege pedig, hogy tiszteljük a sajátunktól eltérő, de emellett vitathatatlanul demokratikus értékrendeket is. Ezen belül tisztelem a szociáldemokrata (tehát nem a kommunista) értékeket, és természetesen tisztelem az európai értelemben vett konzervatív értékeket is. A Magyar Péter pártjának nyújtott támogatásomat tehát ennek fényében lehet értelmezni.

Bojár azt is hozzá fűzte:

"Mára ugyanis a magát keresztény-konzervatívnak hazudó kormányzatunk elárulta ezeket az értékeket. Van néhány párt, amely betölteni igyekszik a keletkezett űrt, például a néppártosodni próbáló Jobbik, vagy az egykori vezetője által alapított Második Reformkor és a közülük egyértelműen leghitelesebbnek tekinthető Márki-Zay Péter féle Mindenki Magyarországa. Úgy láttam azonban (és ebben nem voltam egyedül), hogy most Magyar Péternek nagyobb esélye van a Fidesz hatalmának megrendítésére, mint bárki másnak, beleértve az értékrendjükben hozzám sokkal közelebb álló pártokat is. Ezért vállaltam kérésére az anyagi támogatást..."

Kiderült a titok – Egy híres magyar milliárdos támogatja Magyar Péteréket, pontosabban a pártját

Bojár Gábor  Fotó: Facebook/Bojár Gábor 

Hogy mennyivel? Nem lesz titok, mivel az összeg meghaladta a félmillió forintot, így a párt beszámolójában megjelenik majd a szám

- folytatta az üzeletember, aki szerint az összeg azért nem akkora, hogy azt lehessen állítani, ő áll mögötte  ( nyilván Magyar Péter mögött – szerk. ) anyagilag. Őszintén reméli, hogy nem az ő támogatása a legnagyobb. 

Bojár Gábor azt is kifejtette: 

Hogy mit gondolok Magyar Péter eddigi tevékenységéről? Nagyon sok olyat mond, ami távol áll tőlem, de ártott a Fidesznek és ez most mindennél fontosabb volt. Természetesen nem tetszik, hogy nehezen viseli a kritikát és ezért a maradék valóban független sajtónak is nekimegy, sommásan egy kalap alá vonva őket néhány tényleg »álellenzéki« fórummal. Egy politikusnak bírni kell a kritikát, még ha méltánytalannak is érzi.

Nem tetszett, hogy szerinte a Momentum »bűnben fogant«, mert egy »nemzeti ügyet«, az olimpia rendezést megfúrta. Szerintem az is hazafias kötelesség (sőt, még inkább az), hogy ne engedjük hazánkat anyagi csőbe vezetni egy presztízs beruházással. Nem szeretem, ha arra vagyunk büszkék, hogy „rajtunk a világ szeme«, magunknak kell először megfelelni.

Graphisoft alapítója nem ért egyet ( nyilván Magyar Péterre jellemző – szerk.)  a többi létező ellenzéki párt pocskondiázásával sem, és anúgy pedig az EU-ról vallott nézetei sem egyeznek a Magyar Péter álltal vallottakkal. 

Forrás: Media1
Fotó: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@jesz: Elmondta mivel nem ért egyet de ő is azt látja, hogy jelenleg Magyarnak van esélye seggberúgni '26-ban orbánt azért segíti. Én is ugyanígy látom ahogy ő, megnyugodtam.
Én ingyen :DD
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Őrnagy: Akkor kussolj hülye seggfej...
Pusztai
@Horizont: lépd át mint a kutyaszart!
hozzászólsz, ezt kapod.
hianyzik?
Őrnagy
@Horizont: Ne hisztizz itt nekem szerencsétlen elmeroggyant!
Őrnagy
@Pusztai: Én már átléptem mind a kettőtökön a kutyaszarral együtt! Hahaha
csak úgy....
a dagadtékat anno a soros támogatta, azért miért nem hisztizik a sok vakegér fidesznyik,hogy végre fizessék vissza az öregnek a rájuk elbaszott milliárdokat,mert az úgy lenne tisztességes !?
persze dagiék és a tisztesség az kettö..
Pusztai
eközben ütős lett az alma reklám!
o))

"Az Apple 2 milliárd forintot tüntetett el a magyar bankszámlákról"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.