Nekem csak egy kérésem van azokhoz, akik az új alaptörvényt készítik elő: szíveskedjenek kivenni az alkotmányból a szakaszt, amely szerint a Magyar Köztársaság demokratikus jogállam, mert már nem az - értékeli az elmúlt hetek eseményeit Kilényi Géza, a Magyar Tudományos Akadémia doktora.

Forrás: nol.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@inkvi: Én decemberben várom a piros ruhást zsákkal.
Don Quijote
@gabrella: a lenti fejembe több van, mint neked fent:-)))))
Csubaka
@inkvi: Az általad belinkelt oldalon jóval lejjebb találtam egy kommentárt a FIDESZ-el kapcsolatban. Csak a lényeget emelem ki....
Tehát 2006-ot írunk és közvetlenül a választások után vagyunk:
"..Elemezve azonban Orbán vasárnap este mondott beszédét, nem igazán fedeztem fel, hogy önmagában, vagy esetleg pártja politizálásában keresné a hibát. Kijelentésében – miszerint „akik összefognak, nyernek, akik nem képesek összefogni, veszítenek. Ellenfeleink összefogtak egymással és győztek" – az áthallás nagyon is világos: a Fidesz – MDF-es összefogás hiányában a jobboldal elveszítette a választást. Hogy Orbán az MDF-et tekinti bűnbaknak, azt a következő mondata is alátámasztja: „Akik szomorkodnak, jó okuk van arra, hogy szomorúak legyenek, de miattunk nem érdemes könnyet ejteni, a Fidesz ugyanolyan erősen került ki, a parlamenti frakció száma ugyanakkora. A körülményekhez képest jól vagyunk". Ezek a gondolatok sajnos nem arra mutatnak, hogy bármiféle visszavonulásra készülne a pártvezér. Pedig minden bizonnyal új stratégiára van szükség, és komolyan el kell gondolkodni azon, milyen irányban indul el a párt, és kiket szólít meg."

És ekkor még senki nem készült az öszödi beszédre.
Gyurcsány könnyeket ejtett!!!! Nem öröm könnyek voltak azok. Már benne volt a pakliban, hogy rövidesen szint kell vallania, milyen hazugságokkal, milyen ripacskodással csapott be közel 2 millió magyart.....
Gyakorlatilag a 2006-os MSZP-s győzelem magában hordozta a párt szétesését és a 2010-es választásokig következő idők minden brutális és tragikus vereségét, és a radikális jobboldal megerősödésének okát!
gabrella
@Don Quijote: Az írásaid alapján nem úgy néz ki! Egyébként a megítélésednél nem a mese és regény számított csak a pléhdoboz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.