A kétharmados többségnek nincs erőteljes ellenzéke, egyik ellenzéki párt sem látszik a jövő kormányképes váltópártjának, mindhárom inkább csak legitimálja a Fidesz új államát. A közvélemény nem igazán érzi a miniszterelnök lépéseinek kockázatát, nincs erőteljes kereslet az ellenzéki véleményre, ám ha ez megjelenne, megváltozhatna a hazai politika állapota.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@vukkocska: Ők feleslegesen nem szokták magukat reklámozni mit a többi meleg.
kiscserkész
@Csizmás Kond: 2/3 szemben nem sokat tudnak tenni, de majd eljön az ő idejük is. Nem lesz mindég 2/3 ja a Fidesznek.
kiscserkész
Ha így folytatódig, nemsokára a cigányoknak lesz 2/3 a parlamentben. Rendőrség már őket kíséri a karneválon, Farkas kezében a pénz csap, mi kell még ennél több.
Csizmás Kond
@benhur: Okosan bármi ellen lehet győzni.
szaboria
@benhur: Sajna nagyon úgy néz ki a jobbik azzal , hogy bejutott a parlamentbe vége is. A vidéki jobbikosok is így látják. Már az önkormányzati választásokra sem kapták meg a segítséget úgy ahogy kellett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.