Az MSZP azt a nyugdíjmentő törvénycsomagot támadja, amellyel a kormány biztonságba helyezte az emberek nyugdíját - közölte Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője pénteken.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Don Quijote: Nem érdemes reagálni a csacsiságaira, ha az iskolát a fejére építenék, akkor is "sötét" maradna!!
vukkocska
@barnan: szerintem itt senki nem akar meggyőzni senkit, ettől nagyobb gyerekek vagyunk. Inkább véleménycseréről van szó. De ha valaki eszméletlen sületlenséget ír, azért nem lehet szó nélkül hagyni. Ez sem a meggyőzés, hanem ellenkező vélemény nyilvánítása. Ha valaki azt nem veszi észre, hogy az Alkotmánybíróság jogkörét megnyirbálták, hogy 3000 milliárdra ráteszik a kezüket kényszerrel és erőszakkal, s még azt hiszi, hogy ezt biztos helyre teszik a 2011-es költségvetésbe beépítve, azért nem semmi. Majd ha nem rendelkezik átlag fölötti jövedelemmel 2011 január 1-jén, és rájön, hogy az a kevés keresete 4-5000 forinttal kevesebb lesz, kíváncsi leszek, akkor mit ír. Mert az embereket a pénztárcáján keresztül is meg lehet fogni.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@gabrella: honnan veszed, hogy áljobbikos vagyok? Ismersz netán? Alig hiszem. Akkora ökörségeket írsz, hogy fájdalmas, egyre jobban csodálkozom, hogy egyáltalán tudsz írni. Kőkörszaki férjem sajnos diplomás ember és nem a mai oktatásban szerezte a diplomáját.
A te fejedben viszont olyan sötétség honol, hogy a negró világítana a szádban.
A kőkorszakiak egyébként a kezükben fogták a baltát, nem a szájukban te agytröszt.

Ami pedig a nyugdíjasokat illető jókívánságaidat illeti, remélem a kis fütykös kibaxarint a munka helyedről (ha van), elveszi az összes megtakarítÁsodat (ha van) és végül jól pofán vág (mert az aztán van neked).
Utána térde borulva csókolgathatod a kezét, bolond liba. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA :))))
laja001
Akkor miért lőtték le a bankrabló urat este ? Hisz csak bizonságba akarta helyezni a lóvét most Pintér a felelős!!!
KöBüKi
@barnan: Mert neki nem meglátásai vannak,hanem egyszerüen egy sötét és buta ember.!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.