Bértárgyalások, vasárnapi nyitva tartás, a szakképesítés szükségessége a kereskedelemben. Ezek a témák szerepeltek az ágazat érdekképviseleteinek pénteki fórumán

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@coyote3: Nem érdekelnek sem a svábok sem a labancok:)
Normális országban nem hatalmi szóval döntenek el ilyen dolgokat.
Nekem az egésszel az a bajom, hogy a buzeráns KDNP-sek mivel a pöcsük már nem áll fel, elkezdtek hú de kibaszottul családcentrikusak lenni!
Érdekes, hogy amikor először ültek nyeregben leszarták a dolgot.
Most, hogy Harrach Pipinek már nem áll fel, érdekes módon van másra is ideje.
Emberek!
Itt más megint a nép megosztása folyik ezerrel.
Én leszarom ezt a csürhét, mert még akkor is hazudnak amikor jó reggelt kívánnak!
Mire észre veszitek fél szemeteket is kilopják:(
feketeözvegy
@csutak: a felét máris kilopták, most jön a másik fele, aztán vakon fogunk ikszelni..........
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem kell ez az álszent duma, hogy a vasárnap legyen a családé.....eddig még akárhány kereskedővel beszéltem, mind azt mondta, hogy szeret nyitva tartani vasárnap, mert igenis vásárolnak az emberek. Feledékenyek vagyunk, váratlan vendégek jönnek, mittudomén és akkor elszaladunk a bóóótba, és dejó, hogy nyitva van, mert meg tudjuk venni a nagy pohár tejfölt, amit elfelejtettünk, vagy tudunk venni valami vendégkínálót. A vasárnapi pótlék sem egy hátrány. Ez a Csürhe részéről megint csak farizeusság, demagógia. Lexarom őket!
coyote3
@feketeözvegy: Meg kéne fizetni őket , úgy , hogy a heti 40 órában is eleget keressenek. Mondjuk ha nem ilyen eszméletlenül magasak lennének a járulékok még menne is a dolog.
@csutak: Abban igazad van, hogy ott azért egyeztettek a szakszervezetekkel. A többit lásd, mint fenn... Azért ha a világ azon felén jársz figyelj arra is, hogy talán ez a két dolog is belejátszik abba, hogy ott mosolyognak az eladók és nem csak akkor köszönnek vissza, ha befele mész a boltba. Lehet azért mert nincsenek halálosan kifacsarva?
feketeözvegy
@coyote3: persze, meg kéne fizetni......de a kormány is csak elvesz, a bérek befagyasztva, +juttatás elvéve, adókedvezmény elvéve, a reálkereset folyamatosan csökken, az árak emelkednek.
Miről is beszélünk? A nagy nihilről!
SELIG
Meg lehet menni a templomba hallgatni a demagógiát a csuhásoktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.