zért tehetett ma fel azonnali kérdést Gyurcsány Ferenc Orbán Viktor miniszterelnöknek, mert a kormány elszámoltatási politikája csak kommunikációs szinten létezik. Amennyiben a tételes elszámoltatás továbbra is hangzatos ígéret marad a parlament falai között, úgy Gyurcsány Ferenc és társai még évek múlva is Orbán Viktort kérdezgethetik aktuálpolitikai problémáikról, nem pedig cellatársaikat a napi menüről.

Forrás: kuruc.info
Feltöltő: gabrella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Fel kéne turbózni az elszámoltatást!
csutak
Egy kezdő jogásznak miből vannak milliárdot érő szőlőültetvényei Tokajban, Villányban?
Csak nem a bennfentes (bűncselekmény!) információk birtokában vette pici pénzért?
Akkor kezdjük az elszámolást vele.
vukkocska
Azért teheti fel a kérdést, mert erre joga van bármelyik képviselőnek. Azért annak örültem, hogy Gyurcsány "előállította" a parlamentbe Orbánt. :) Érdekes, hogy most nem volt más elfoglaltsága, legalábbis arra való hivatkozása. Mennyivel elegánsabb lett volna, ha rögtön rendelkezésre áll a válaszadásra. De ez a kényszer nekem sokkal jobban tetszett. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.