Meg kellene vizsgálni, hogy az állandó parlamenti belépővel rendelkező újságíróknak és szakértőknek valóban szüksége van-e erre a jogosultságra - nyilatkozta az InfoRádiónak Kövér László. Hozzátette, az üléstermen belüli rendről egyeztetni kíván az alelnökökkel. Az Országgyűlés elnöke arról is beszélt, hogy ritkítaná a plenáris üléseket.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vukkocska
A gumióvszer két esetben kellett: vagy azért, mert egymást ....... tatták, és nem akarták, hogy szaporodjanak, a másik pedig önkielégítéshez. Mégsem lehetett koszos a keze. Egyébként pedig könnyen meg lehetne tudni, hogy melyik parlamenti párt az, aki ilyen ocsmányságot csinál a teremben. Igaz, a felvétel régi, mostani állapotokat még nem ismerjük.
csikknorisz
@vukkocska: Nem hinnem, hogy barmi is valtozott volna, nem tiltja most sem a Hazszabaly. Feltetelezem, a Fovarosi Kozgyulesben is hasonlo okok miatt tiltottak meg pl. az evest.
csikknorisz
A szemetelesen kivul meg ott vannak az ordibalasok, fujjolasok, beszologatasok, kivonulgatasok, hatat forditasok, mint a kulturalt korulmenyek szerves reszei. De azt is biztos az ujsagirok csinaljak.
dr. prédikátor
Teljes gőzzel müködik a Fütyesz Nostra!!Beindul a cigus fecalicus ZRT!!!
csutak
Mikszáth sem írhatna szebbet!
Úri muri 2...
coyote3
Minek oda az a sok firkász! A zselés kisköcsög majd elmondja mit kell megírni, ne okoskodjon senki!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.