Az Orbán-kormány első félévének tevékenységét ismét a számok tükrében értékeli a Policy Agenda. Az adatok szerint folytatódott a "frakció-kormányzás".

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Könnyű úgy törvényeket hozni és módosítani, hogy azokat dömpingben egyéni képviselői indítványként adja be a fidesz. Ezzel teljes mértékben nélkülözik a szakmai kontrollt, a minisztériumokat. Ez meg is látszik az ország megítélésében, a valuták gyengülésében. Csak azért vagyok mélységesen felháborodva, mert tücsköt-bogarat össze vissza beszéltek Bajnai idejében, aki megakadályozta a világválság Magyarországra való teljes betörését. Ilyen gátlástalan csürhével még nem találkoztam. Szerintem most megyek a vérnyomásomat megmérni.
KöBüKi
Valójában a zsidó finánctőke és néhány magyarországi oligarcha /szintén zsidó/
kormányoz.!
Vagy inkább parancsolgat.!!
51kacsa
@vukkocska: aggódom az egészségedért! Ne húzd fel magad! Nem tudunk semmit tenni! Állítólag a nép akarta így, az Ő nevükben és felhatalmazásukkal tesznek mindent! Hogy a három napi szapora jönne rájuk!
Valakik a háttérből jól szervezetten állítják össze, amit a fidesznek ki kell taposnia belőlünk! S még arra is vigyáznak, hogy minden "törvényes" legyen, hogy utólag nem lehet majd Őket felelőségre vonni. Velük kapcsolatban majd elmarad a számonkérés, az elszámoltatás!
vukkocska
@51kacsa: megmértem. Nem volt magas. Úgy látszik, kiírtam magamból a dühömet.:) Meg tényleg nem ér annyit, mert nem lehet semmit tenni ellene. Csak azt nem értem, hogy amikor 2002-ben az MSZP jutott hatalomra, nem voltak utcai megmozdulások, az csak az öszödi beszéd után kezdődött. Itt meg alig nyerték meg a választást, egymást követik a tiltakozások. Vakok és süteket. Az a nép iránt, aki megszavazta őket. Télen tényleg nem érdemes megfagyni miattuk, majd amikor már mindenki érzi, mit hozott neki a kormány a 16 %-os adójával, akkor ébrednek fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.