Kósa Lajos hétfőn a Parlamentben azt mondta, az elmúlt húsz évben a közszférában olyan folyamat zajlott le, amelynek eredményeként a köztisztviselők bár kevesebbet keresnek, "bebetonozták" őket a székükbe.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: milito
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

milito
Magyarán tisztogatni fogtok és kirúgások lesznek ezerrel, ugye Lalika? A tisztogatás nem volna elvetendő ötlet, mert tele van az állami szféra komcsikkal, csak helyettük szakembereket raknátok be! De sajnos ez illúzió!
kadarmiklos85
A "bebetonozással" egyetértek, ha csak városunk polgármesteri hivatalára gondolok.
És nincs veszélyben a munkahelyük, fogalmuk sincs a még zajló gazdasági válságról,
a munkahely esetleges megszünéséről, elvesztéséről, van légkondi, fűtés.
Tényleg nyugdíjas állásuk van. A köztisztviselők "éves jövedelme" azonban nem olyan kevés, mint sokan hinnék. Pl. Szolnokon a "hivatal" köztisztviselőinek a nem túl rossz
illetményen felül "jár" a maximális adómentesen adható étkezési, a ruhapénz, az üdülési csekk, meg esetleg félévente egy kis jutalom, a bérmegtakarításból. Ez tény. A városban az óvodákban dolgozó közalkalmazottaknak meg 2011. január 1.-től megszünik a havi 4000.-Ft étkezési, mert KI KELLENE GAZDÁLKODNIUK, de nem tudják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.