Megszületett az ítélet a nyolc emberáldozatot követelő móri bankrablás egyetlen gyanúsítottjával, Weiszdorn Róberttel szemben. A verdikt életfogytig tartó szabadságvesztés, ami azt jelenti, hogy Weiszdorn legkorábban 40 év múlva lehet szabad. A STOP az ügy és az ítélet kapcsán kérdezte a kriminológust.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dodo571031
A tettes beismerte tettét ebben az esetben az olcsóbb megoldást kéne választani.
töky
Ez a csávó nem gyilkos , ez biztos. Ez nem egy gyilkos tipus. Inkább balek.Fogadni mernék, 5 éven belül kiderül , hogy nem ölt. Ő vitte el a balhét mert Nagy L öngyilkos lett .
vukkocska
@töky: nem az öléssel, a részvétellel is elkövette ugyan azt a büncselekményt, amit a tényleges gyilkos. Hivatkozott zsarolásra. Lehetősége lett volna a rendőrségnek elmondani a készülő bankrablást, akkor nem lenne 8 halálos áldozat, csonkacsaládok, egy életre szóló szomorúság. Nem sajnálom, megérdemelte tettét. A családját sajnálom, a két gyermeket, akik örök életükre megbélyegzettek lesznek.
kiscserkész
@töky: Ha véletlen folytán nem derül ki hogy ők voltak az elkövetők, gyarló rendőreink, és igazságszolgáltatás jó voltából olyan emberek ültek volna életük végéig, akiknek ehhez semmi közük sem volt. Ne igen volt ettől olyan nagy lelkifurdalása. Ép olyan gyilkos, mint a társa, semmi cicó, irány a siralomház.
vukkocska
@benhur: azért Kaiser Ede börtönben maradt, ugyan másik büncselekmény miatt, mert nem piskóta. Jobb lett volna talán, ha ő is ül élete végéig, mert egy többszörösen visszaeső.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.