Gyurcsány Ferenc az MSZP-n kívül nem tud hosszabb távon életképes alakulatot létrehozni - mondta Wéber Attila az InfoRádió Aréna című műsorában. Ezért a szociológus szerint a volt miniszterelnök-pártelnök mindent megtesz azért, hogy az MSZP-n belül maradjon meghatározó politikai személyiség.

Forrás: VG.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vukkocska
Erről megkérdezte Gyurcsányt is? Szerintem mindenki csak a saját agyával tud gondolkodni, máséval nem. Sok támogatója van Gyurcsány Ferencnek, ez több rendezvényen is beigazolódott. Ha valami szétszedné az MSZP-t, az pont Gyurcsány kiválása lenne, mert megosztaná a pártot. Így is az van nagyjából, de legalább párton belül. A Platformnak 4 és fél ezer támogatója van. Az MSZP azt szeretné - persze az alapszabályban is az van -, ha nem lehetne rendes tagja, csak pártoló tagja az, aki nem MSZP tag. Ez azt jelentené, hogy az 1100 MSZP-s Koalíciós tag mellé az a 3 és fél ezer is belépne, az jelentősen megnövelné a párttagok számát. Miután a Koalíció egy vegyes felvágott, ennek kevés esélye van. Várom a további fejleményeket.
orogordog
@vukkocska: Ekkora országban 6-7 ezer ember az semmi. Meg hát ne csak a jóra emlékezünk, gazdaság akkor is vegetált mint most. Válságot is kezelte egy módon. Amit adót az elején a végére szinte duplán vette vissza.
vukkocska
@orogordog: Gyurcsány kormányzása vége felé kezdődött el a válság. Azért én nem tartom annyira igazságtalannak egy helyzet megoldásához, amikor a többletjuttatást veszik el. Engem is nagyon rosszul érintett, mert mindig abból oldottam meg a karácsonyt, de elfogadtam, hogy baj van. Nem egy évtizedes hagyományt szüntettek meg, hanem azt, amit az MSZP adott. Nem tudni, hogy hány Gyurcsány fan van, az akkkor fog kiderülni, amikor majd a Fidesz addig kapar, hogy talál valami indokot Gyurcsány likvidálására. Akkor fog az kiderülni, de inkább ne. Bajnai kezelte a válságot, minden külföldi vélemény szerint kifogástalanul, csak a Fidesz volt az, aki verte a nyálát. Várjuk meg a Fidesz nagyszerű lépéseit, az mibe fog nekünk kerülni.
csutak
Naívság azt hinni, hogy Orbán vagy Fletó az aki irányít!
A mögöttük álló tőke, az igen de ők csak bábjátékok a tőke kezében.
Ez a világon mindenütt így működik.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: nem kötelező beszállni a játékba! Van olyasmi is az emberi testben, amit gerincnek neveznek!
másvirág
@Atomqkac: "Gerincesek" az őslényekkel egyűtt kihaltak ! Mára.ez a faj ismeretlen !
Politikusok között nem is léteztek .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.