Egy felmérés szerint a kórházi dolgozók közül egyre többen nem érzik magukat biztonságban. De csakugyan rettegniük kell az orvosoknak, ápolóknak? — Részlegünkön heti rendszerességgel előfordul, hogy tettlegesen bántalmazzák az egészségügyi dolgozókat munkájuk végzése során — kezdte dr. Cigány Tamás, a jászberényi Szent Erzsébet Kórház belgyógyászati részlegének vezetője, orvos igazgatóhelyettes. — Előfordult, hogy engem pofon vágtak, ököllel megütöttek vagy leköptek a kezeltek. A nővéreket és mentősöket szintén bántalmazzák. Olykor négyen próbálják a beteget lefogni a kezelés idejére, mert alkoholfogyasztás miatt agresszív és megharapja őket. Számtalan esetben kapunk rendőri segítséget is — tette hozzá dr. Czigány Tamás, orvos igazgatóhelyettes.

Forrás: szoljon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
Ha korábban nem verték az orvosokat, meg az ápolókat talán el kellene gondolkodni azon, hogy mi változott a betegek gyógyítása(?) során??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.