Phenjan szerint az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete a világon. Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete, ahol rendszerszintű elnyomás van, etnikumok és vallások közötti konfrontáció zajlik – írja az MTI az ázsiai ország külügyminisztériumi szóvivőjére hivatkozva. Az illetékes azután nyilatkozott, hogy az amerikai külügyminisztérium április 23-án ismertette a világ emberi jogi helyzetével foglalkozó jelentését, beleértve Észak-Koreát is.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A párhuzamok nem csak a végtelenben találkoznak

A derék külgarázdánk orosz kollégájáról kapott kitüntetést, ex vice-je lassan már a phenjani cimborájától kaphatna

Ahogy arról a derék MTI lelkendezve beszámol: Az észak-koreai hírügynökség adja közre a phenjani külügyminisztérium közleményét, melyben az USA külügyminisztériuma április 23-án ismertetett a világ emberi jogi helyzetével foglalkozó jelentésére.
„határozottan elítéli és elutasítja az Egyesült Államok külügyminisztériumának úgymond emberi jogi jelentését, ami hazugságokon és hamisításokon, előítéleteken és ellenségeskedésen alapul”,
„Észak-Korea szerint a világon az Egyesült Államokban a legrosszabb az emberi jogok helyzete,”,
illetve
„az Egyesült Államokban „folytatódik az emberi jogok súlyos megsértése, beleértve az emberek rendszeres elnyomását, az etnikai, fajok és vallások közötti konfrontációt, továbbá különféle erőszakos bűncselekményeket”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.