Egész évben szerveznek különféle árubemutatókat erre szakosodott cégek, ám a karácsony előtti időszak itt is dömpingnek számít. A legtöbbször szórólapok útján jutnak el a későbbi résztvevőkhöz, néha azonban közvetlenül telefonon keresik meg leendő vásárlóikat, jobbára nyugdíjasokat....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Balázska I
A termékbemutatós cégek (pl. Ziara Napfény) direkt azzal a célzattal jöttek létre, hogy ne üzlethelyiségben árulják biokerámia dolgaikat, edényeiket stb.
Mivel minden nap máshol van a bemutató a fogyasztóvédelmi hivatalok gyakorlatiiag nem képesek őket ellenőrizni.
Az előadásokon olyan dolgok hangoznak el (pl. gyógyhatások), amit nem mernek leírni a termék prospektusában. Mert ugye a "szó elszáll az írás marad". Igy bíróságok is nehezen tudnak mit kezdeni az ilyen vállalkozásokkal.
szaboria1
Ezekkel a cégek ellen úgy lehetne fellépni , hogy egy két embernek el kéne küldeni a fogyasztóvédelemhez egy egy szórólapot és Ők vennék a fáradságot és részt vennének rajta. A NAV is tehetné ugyan ezt mert például számlát nem adogatnak aki ott azonnal az olcsóbbnak hit árut megveszi. Én is részt vettem egyszer egy éttermi bemutatón döbbenve tapasztaltam olyan termékeket is kínálnak amivel a kínai piac van tele.Az ott árult izom stimúlátort ami 2000.-ft a piacom, Ők 10000.-ft. kínálják.
szaboria1
A TV-be reklámozott termékek sem igazán jó minőségűek. Vitál center robot gépet rendeltem a 6 hónapos garancia után már el is kezdet a műanyag repedni töredezni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.