Újságírói tevékenységéért szlovák cégén keresztül számlázott Esztergomban Bayer Zsolt - tudta meg a hvg.hu.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Ez a szarházi is csak a pofájával mélymagyar, adót viszont nem szeret fizetni az államnak.Ilyen alantas alakok osszák az észt a jobboldali sajtóban.

Közröhej.
sasi1115
@luigilongo60: A kocsija is szlovák rendszámú volt korábban (vagy még mindig az). És van bőr a pofáján osztani az észt. Gusztustalan mentalitás és mennyire elterjedt ez a típus kis hazánkban. Csak legalább a pofája lenne lapos és akkor elsunnyoghatna még jó ideig. De ez a pofátlanság netovábbja, hogy tudja hogy lebukhat, de nem érdekli, mert majd azt is megmagyarázza és a sok birka meg issza a szavait. Gratulálok.
Dr.luigilongo60
@sasi1115: Valóban így van, járványként terjed az ilyen mentalitás.Az ilyen baromarcú osztogatja az észt, hogy mennyit adózzanak a multik, bankok stb.,ők meg szarnak betenni bármit is a közösbe.
Rohadt nagy baj lesz ebből.Azokat sarcolják folyamatosan, akik eddig is rohadt sok adót fizettek, egyszer besokalnak és angolosan távoznak a befektetők.
Azok a kisemberek, akik megtehetik elmennek külföldre dolgozni, az az adóbevétel is ki fog esni.

Kérdésem egyszerű és költői:
Ki a franc fog itt adóbevételt produkálni?
És akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a nyugdíj és tb. járulékok is kiesnek.

Az ilyen Zsocafélék azt sem nagyon szeretik fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.