Tisztelt dr. Kenéz Andrea bírónő! Ön a mai napon elkövette azt a cselekményt, amelyet a gyermekvédelmi jog és az ENSZ Gyermeki Jogok Bizottsága „intézményi gyermekbántalmazásnak” nevez. Karácsony előtti napra, december 23-ra tűzte ki a másfél éve előzetes letartóztatásban lévő ellenzéki vezető, Budaházy György előzetes letartóztatásnak megszűntetésével illetve meghosszabbításával kapcsolatos bírósági „tárgyalást”, ülést. A vádlottnak – Ön által és a nyilvánosság által tudottan – három kisgyermeke van, mindannyian 12 év alattiak, a legkisebb négyesztendős. A gyermekek nyilvánvalóan hetek óta azon izgulnak, szoronganak, hogy a nekik nagyon hiányzó édesapjuk velük töltheti-e a Karácsonyt. Ön azt akarta, hogy az utolsó pillanatig kelljen várniuk arra, hogy erre a – számukra legfontosabb – kérdésre választ kapjanak.

Forrás: barikad.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Kedves Hisztike!
Én az ön helyében Budaházy úr figyelmét hívtam volna fel a jogkövető magatartás fontosságára!
Tudja, egy jogállamban terrorcselekménnyel nem szoktak ok nélkül megvádolni az átlag polgárt.
Egy ilyen vádért Budaházy úr kő keményen megdolgozott!
Ön pedig jobban tenné, ha szépen csendben maradna és eltünhetne megint a brüsszeli távolban. Higgye el, hogy ön nélkül is mennek itthon a dolgok.

Üdvözlettel: (c) csutak
Dr.luigilongo60
Hisztike!
Menj a francba a Buziházival együtt.
orogordog
Marad!

"A bíróság felhívta a vádlott és a védő figyelmét, hogy újabb indítványt csak akkor terjeszthetnek elő, ha abban új körülményre hivatkoznak."
mindenlében
Budaházynak kellett volna a családjára gondolni, mielőtt éveken át szervezkedett és randalírozott volna, megzavarva más családok. és azok gyerekeinek a nyugalmát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.