Eljárást indított a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság a Magyar RTL Televízió Zrt. ellen egy híradóban sugárzott bűnügyi riport miatt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Szép, illedelmes fogalmazványok a témában:
1. XY öccse szeretetteljes segedelmével másvilágra költözött.
2. Emberséges giganyisszal jutott szeretett bátyja az égbe!
3. A Teremtő hivására szerető öccse segitségével költözött az égi lakótelepre!
4. Drága testvére juttatta őrőkős telekhez, rajta egyszemélyes faházhoz.

Röhej, emberek! Röhej!!!!!!
csikknorisz
@silber13: Miert, az a 'hirado' nem eleve rohej? Meghalt, meggyilkolta, megtamadta, osszedolt, felrobbant, tobbi a retekklub.hu oldalon, kovetkezik az idojarasjelentes.
dragonita
Én ezt nem értem. Szellő szólt a riportfilm előtt, hogy megrázó lesz. Miért nem elég ez? Egy különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságról hogy kéne tudósítani ezután? Hisz azt sem mutatták, hogy a testrészeket hogy találták meg.
Dr.luigilongo60
Eszem megáll.
(Maradék szöveg moderálva.)
zsolti
@csikknorisz: hat ha egyszer ez tortenik a vilagban, mirol szoljon? hogy valahol a hortobagyon szuletett egy haromfeju malac? az sem erdekesebb.
csikknorisz
@zsolti: Azt kb. igy adnak elo: Veres horrornak voltak szemtanui Laci bacsiek a Kiskunnekeresd kozeli tanyajukon, mikor egy borzalmas mutans malac szuletett harom fejjel, melyek kozul ketto nyaka eltorott elles kozben. Kapcsoljuk helyszini tudositonkat, Belat. -Bela, vajon ez a haromfeju malac kapcsolatban allhat-e titkos klonozasi kiserletekkel, illetoleg veszelyezteti-e a kornyekbeliek testi epseget? -Semmi biztosat nem tudunk, a katasztrofavedelem es a NASA szakertoi karanten ala vontak a helyszint. Bela, Rtlklub, Kiskunnekeresd. -Koszonjuk, tovabbi reszletekert latogassak meg az rtlhirek.hu oldalt.
anyuci
Ettől már csak egy lépés, hogy csak jó híreket lehessen közölni!
Kezeljenek már felnőttnek bennünket, teljesen hülyének érzem magam. Hittem, hogy nem fognak visszaélni a hatalmukkal, hittem, hogy a kilábalás lesz gyorsabb a 2/3-tól, nem a tömegek tudatlanságban tartása..., annyira unom már, hogy SENKIBEN nem lehet bízni! Majd a nemzeti ünnep előtt nem mondhatják meg a meteorológusok a várható rossz időt? Volt már ilyen (május 1 előtt - nem tetszett)
Dr. Akula
@anyuci: jók a meglátásaid!! Sajnos..........
marlin
Ezeknél a tetveknél még az Acél eetáss (és kedvenc intendánsa a Kövér eetáss) cenzúrája is tisztességesebb volt!!
Akkor legalább megmondták, hogy mit szabad, és mit nem szabad!!
Most meg néhány díszhülye hetekkel, hónapokkal később "valami alapján" megállapítja, hogy e közölt műsor mit befolyásolhatott volna!! És "oda súlyt, ahova köl"l!!
kiscserkész
Orbánijában ezután csak a szentekről szólhat minden. Bűnös lelkek megtértek. Valahogy elakarják felejtetni az emberekkel hogy nem is oly régen(?) még ők alkották a magyar alvilág kemény magját. Vagy mondhatnám hogy most a felszínen folytatják a megtévesztet 2/3 dal.
csutak
Letöltöttem és megnéztem az ominózus hírt.
Semmit nem láttam benne, amit ne látnék mondjuk a HÍR tévében vagy a Széles Gábor tévéjén!
feketeözvegy
Kezdődik! Nem kaphat nyilvánosságot, mikor, hol, kik gyilkolásznak......így szépen lehet kozmetikázni a statisztikát,!
És ugyebár amit nem tudunk az nem fáj.........Nem lesz több gyilkosság, betörés, rablás.....legalábbis nem kerülhet nyilvánosságra.
vukkocska
Most már csak az kell, hogy a rendőrtisztet és Zacher Gábort is megbüntessék, mert nyilatkozott a témában. Attól, hogy korlátozzák a bűnügyek százalékos arányát a híradókban, még nem lesz jobb a közbiztonság. Pedig Pintér úr azt ígérte, hogy jobb lesz. Most ezt a tájékoztatás csökkentésével akarják elérni, ami pedig nem ugyan az.
lópicigáspár
Ezt biza cenzúrának hívják, nincs mit ezen szépíteni!:-(
silber13
Csikknorrisz! Ne menjünk messze, gondoljunk csak jó néhány esti mese szövegére!!!!
cadmagician
most témától függetlenül, véleméynem szerint ezek a kereskedelmi tvs hírek tényleg hatásvadász szarok, csak rá kell nézni szellőre, hogy mit sugároz amikor beszél... pl politikai híreket a musorok végére teszik, (tv2 legalábis, szellő miatt az rtl hírek felejtős), hírek elején meg bulvárszarok mennek. igenis adjanak ezek is rendes hírmusort. nem, nem vagyok bérenc :)
anyuci
@cadmagician: Akkor neked ott a távkapcsoló és átteszed a királyira. Ha én a véleményed ellenére a kereskedelmi mellett döntök, akkor az pedig a demokrácia, hogy DÖNTHETEK ÚGY! A döntés lehetőségét veszik el és királyit akarnak a kereskedelmiből csinálni. Ezt tették 43 évig. Csalódott vagyok, megint megvezettek - ettől persze nem jobb az előző sem - foglalkozzanak a gazdasággal, feketeözvegy, vukkocska látja jól!
cadmagician
@anyuci: hát a királyit nézem, ha lehet. irritálnak már ezek a szarok. csak tudod akkor a kereskedelmik ennyi erővel később úgy vezetnek meg, ahogy akarnak. namost hogy jelen esetben kinek van igaza, nem tudom, de nem is érdekel... mármint hogy a hír az jovolt vagy nem...
bra048
A tematizált közvélemény "gyönyörű" lesz, csak várjuk ki ?
anyuci
@cadmagician: Nem vezet meg senki, mert felnőtt ember vagyok, ép ésszel, saját gondolatokkal! Ha a felsőbb hatalom dönt a gondolkodó ember helyett, az a cenzúra, nézd pl. Észak Koreát, Kubát, ott is így kezdődött, csak x százaléka lehet rossz hír a hírekből, aztán meg szinte már csak jó hírt szabadott közölni....remek! Én hagyom, hogy nézd a királyit ha akarod, nem is minősítek, kérlek, hogy te pedig hagyd, hogy én nézzem a kereskedelmit, ha akarom és NE minősíts, hidd el, nem vagyok kevésbé értelmes nálad!
cadmagician
@anyuci: ez olyan, mint mikor megmagyarázták nekem, hogy miért jo műsor a valovilág. ráhagytam a tagra. hát ha neked szellő kell, hát nézzed. nekem nem fáj.
vukkocska
@cadmagician: (7.31) Azért ha objektív tudosításokat akarsz nézni, nézd nyugodtan az RTL híreit. Ott azzal kezdik, hogy mi történik Magyarországon, és szerencsére nem a politikával, mert azzal a hócipőm tele van, hogy mit beszél Kósa Lajos meg Szijjártó Péter. Ha azt is figyelted, hogy melyik csatorna az, amelyik szembeállítja a Fidesz korábbi támadásait a mai ígérgetéseivel és cselekedeteivel, az is az RTL. Nem vagyok seggreesve az RTL-től, ami nem teszik, azt nem nézem, ott a távkapcsoló. A híreket azért mégis tőlük szeretem a legjobban.
szaboria
@vukkocska: Ebben egyet értünk minden adónak nézegetem a híreit az interneten lehet később is meg nézni. Nívóban nekem is az RTL tetszik nem fröcsögnek úgy mint a Hir Tv vagy az Echó.
dr. prédikátor
Helyszini tudósitás egy halálesetről! Bivalybasznádon egy idős házaspár úgy döntött jobb létre szenderül.Ezért megkérték a szomszédban lakó Lókötő J. hogy egy késnek látszó tárggyal addig nyiszálja a torkukat mig piros ,vérnek látszó folyadék kezd csorogni a nyakán! Ezután a késnek látszó tárggyal nézze meg hogy a szivük a bal oldalon van e?Miután Lókötő J mindezt megtette, az idős házaspár jobb létre szenderült.Lókötö ezután a házban talált értékeket ,pénzt magához vette a további megőrzés végett!A helyszinről képet mutatni nem tudunk mert Lókötő a kamerát is magával vitte.
kisokka
Én azért azt is röhejesnek tartom, amikor iszonyat túlzásokba esnek hírolvasásnál.Egy híradóban(talán a Tényekben) egyszer úgy kezdtek el egy hírt, hogy a rendőrök "szitává" lőttek egy bankrablót.Ez nálam azt jelentené, hogy kapott legalább 15 golyót.Ehelyett ha kettőt kapott, sokat mondok.Miért kell ennyire hatásvadásznak lenni??Nevetséges, hogy így akarják növelni a nézettséget, hogy túlzásokba esnek.Most ez csak egy példa volt, de állítom, ha rászánom magam este, hogy megnézzem valamelyik híradót(ami nem valószínű), biztosan találok benne hasonló volumenű maszlagot...
Dr.luigilongo60
@mindenlében: Keresztény- konzervatív kúltura.Ezt fogja képviselni az m1-en.
Ez ám a gyermekeinket megfelelő irányba nevelő előadás, nem is az Rtl-klub.
Csizmás Kond
@luigilongo60: Na látod, csak megtaláltad a megfelelő csatornát.
tszil
Sztem már ugy kell itt is sugározni mint Észak-Koreába! Már csak 1 lépés!:D
silber13
HÍR: " OV hivatalos ügyben járt a Teremtőnél. Számunkra érthetetlen, hogy a Teremtő házi mindenese közölte, OV viselt földi dolgai miatt ott fent nemkivánatos személynek minősül ezért udvarias határozottsággal visszairányította a földre, Magyarországra...
keresztapa
Mindennek az oka a nézettség- valamint a példányszám növelés, Cím hírnövelés,mennél
több a hazugság tartalom, annál érdekesebb,figyelemfelkeltés a cél! Firkászelmélet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.