Immár tényként kezelhetjük: Debrecenben 2012-re új stadiont építenek a 10 milliárdos állami támogatásból. A stadion bekerülési összege most már 12,5 milliárd forint, úgyhogy az Állam bácsi nem szűkmarkú.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
@Bugajakab: Dehogy, szétverik a futball huligánok!
szaboria
@Csizmás Kond: Igen cicuska mert amikor még nem lehet tudni mit hozz például a hétvége az olvadás miatt most nem a stadionra kellene pénzt költeni hanem a rászorulókat segíteni .Mig az iszap károsultak albérletben kénytelenek lakni.
coyote3
@szaboria: Az nem érdekli ezeket. Majd bedobnak néhány gumicsontot és a figyelem máshova irányul.
szaboria
@coyote3: Nyolcadik éve lakunk vidéken most van először, hogy a házunk előtt lévő terület víz alatt lesz ha elolvad a hó. Még szerencse, hogy mi magasabban vagyunk.
silber13
De ez a 12.5 milliárd CSAK a stadion! És hol van még akkor a környezet rendezése! Az sem lesz egy piskóta! Jó nagy darabon kiirtják az erdőt, mert ugye parkoló az kell, a stadion körüli közlekedés katasztrófális,stb.Forint döntögető Kósa huszárunk letette aNagy-nagy nagyesküt, hogy 2012-,ben állni fog az aréna. a felcsúti Mikro-Pelé ezt el is várja, gyakran akar idekocsikázni,majd beülve a VIP páholyba onnan fogadja a lelkes városiak éljenzését: a " VIP- VIP HURRÁ"-t. És nemsokára eljön az ébredés ideje....Egyébként kutya legyek oszt: vau, ha megússzuk 15 milliárdból.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.