A Reuters hírügynökség közel sem volt korrekt - mondta a köztévében a miniszterelnök szóvivője.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gabrella
Csak válaszolt a Reuters hülyeségére!
Szólásszabadság van!
constructor
@csutak: Nyugaton az átlagember annyira leszarja mi történik Magyarországon, mint hogy mi történik Bangladesben. Annak örülhetünk, ha el tudnak helyezni minket a térképen.

Ha egy újságnak van magyarországi tudósítója, az általában "liberális magyar" (ex szdsz) körökben mozog, vagy is feltétlenül "független" tudósítást ad. Ha nincs tudósító, akkor szimplán felhívják a magyarországi "független" újságíró havert, aki elmondja a "független" véleményét. Azt meg tudjuk hogy itthon kétféle újságíró van, a jobboldali és a "független".

Ezért tehát egy "független" nemzetközi lap természetesen 100x hitelesebb képet tud festeni egy ismeretlen ország ismeretlen politikusáról, mint egy honi "független" lap, neadjisten jobboldali média. Jobban is tesszük, ha magunkat "független" nemzetközi lapok mércéjével mérjük, mert csak így kaphatunk magunkról megfelelően "független" képet.

Persze Európán is megszokott hogy vannak tüntetések. Az is gyakran megesik, hogy egy nemzeti ünnepen, megemlékező családokat, gyerekeket nyugdíjasokat lőnek nem rendszeresített fegyverekkel az állampolgárok adójából fizetett rendvédelmi szervek. Néha egy-egy pofátlan nyugdíjas néni odáig is elmegy, tébolyult állapotban egymaga elcsépel 4-5 gumibotos csendőrt. Persze ezeket meg kell torolni, ilyenkor 15 éves 40 kilós tinilányoknak tépik meg a haját a rendőrurak,de csakis okító szándékkal, nehogy öregkorukra belőlük is tébolyult nyugdíjas nénik váljanak.

A nemzetközi "független" médiának ezek a hétköznapi események teljesen elfogadhatóak. Sőt, nyugaton a "független" média szerepe kontrollálni az államot. A "független" média annyira bölcs, hogy helyenként már magam sem értem, hogy hogy nem ők kormányozzák az államokat, ha már egyszer mindenhez mindenkinél jobban értenek. Még a drága és fárasztó választásokat is meg lehetne spórolni, csak bekacsolod a nagy szürke dobozt a falon, és a média-testvér megmondja mi a fasza és ki a náci, tök egyszerű lenne az élet, nem?
csutak
@brumi58: & @Don Quijote: kukucska a levelesetekbe!
KöBüKi
@constructor: Hülyeséged határtalan,már csak azért is mert egy ilyen megoldást ha akartak volna,akkor megrendezik és tutira mennek és jöhet a statárium.!!!!
A maszop és szadesz megérdemli a sorsát,és elsődlegesen azért mert 2002-es kormányváltás után nagyvonaluan elengedték a fütyiszes urakokat,meg az ezüst hajó kft-t,kaya ibrahimot,josif totot,meg a sok egyéb dolgot.Akkor kellett volna jogosan leszámolni velük.
Mert egy köcsög banda ha ujra kormányra kerül és ráadásul igy abból csak a baj van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.