160 önkormányzati alkalmazott bérének felével maradt el januárban Abádszalók. A polgármester azt mondta, a pályázati rendszer, a normatívák csökkenése és a ciánszennyezés événél is rosszabb turisztikai szezon vezettek a település adósságának felhalmozódásához.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
alfás
@Csizmás Kond: ha egy egész bazilikát aggat magára,akkor is "CSAK!!!!",egy cigány marad.
alfás
@gabrella: igen,van az a párt amelyik ezt ki is merte mondani,és a zsidóbérenc mszp meg is rágalmazta azzal,hogy szélsőséges nézeteket vall. mert ki a tökömé kéne,hogy legyen az ország? ugandáé,vagy tartozzunk szecsuánhoz?
gabrella
@alfás: Igen, ezért áll nálam második helyen a Jobbik!
gabrella
@alfás: Első hely a Fideszé, de sok mindenben egyetértek a Jobbikkal.
Bár lehet,hogy a radikálisabb megoldások kellenének sok mindenben! De a fideszes megoldások finomabbak.
alfás
@gabrella: finomabbnak kell lennie,hiszen legalább annyi takargatni valójuk van mint az mszp-nek. az mszp addig nem szünhet meg,amíg a fidesz hatalmon van,mert,ha nincs képviselői igazolvány,nincs mentelmi jog. márpedig akkor fletót kőkeményen le kéne ültetni. és szerinted erre,hogy reagálna fletó? - na de viktorom... letölthetném valamelyik bányában,vagy tokaji présházban a büntimet?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.