A magánnyugdíjpénztár a tisztességeseknek való. Na ezért maradok!

Feltöltő: bng
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Nagyon jó, nyugodt hangú írás, sajnálom, hogy engem már nem érint.
A véleményem az, hogy ez az abszurd helyzet sokáig úgysem maradhat, nem lehet kizárni embereket a személyesen számukra befizetett járulékból, és nem lehet törvényeket hozni visszamenőleges hatállyal. Ez csak az ember rémálmaiban fordulhat elő.
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ma reggel azt olvastam valahol, hogy eddig nem egészen 6000 fő jelezte a maradási szándékát. Tekintve, hogy a hónap közepe felé járunk, ez elég kevésnek tűnik.
Tud-e valaki valami pontosabb számot?
csutak
@Atomqkac: A magán-nyugdíjpénztári tagok közül 13.854-en jelentették be keddig, hogy ebben a rendszerben kívánnak maradni.
www.nyugatmagyar.hu/gazdasag/magannyugdij_gyorben_eddig_447-en_maradnak/2198397/
Atomqkac azaz EbUraFakó
Azt gondolom, hogy a három millióhoz képest sajnos ez édeskevés. A Kúrmány számítása beválni látszik....:(((
csikknorisz
@Atomqkac: Ez a szam meg noni fog, messze van meg ho vege. Aranyaiban persze nem lesz jelentos akkor sem, direkt igy oldottak meg. Az allamiba valo attereshez semmit nem kell csinalni, a maradashoz viszont fel kell keresni a 36 hely egyiket, ahol nyilatkozatot lehet tenni. 3200 telepules, 36 hely. Utazas, penzkoltes, ido, sorbanallas vs. semmit nem tenni. Jol ki van ez talalva. Es ez csak az egyik ok, ami miatt a kurmany kerul ki gyoztesen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.