Januártól folyamatosan lecserélik a közterületeken szolgáló rendőrök bevetési ruháit, a Népszabadság úgy tudja, hogy az új ruhák és cipők a váci és a kalocsai büntetés-végrehajtási intézetben készülnek.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: buboka74
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

buboka74
Ezen én nem csodálkozom inkább aza meglepő hogy ez a rendszer már működött pár évtizeddel ezelőtt hazánkban, és aki varhatta az még "büszke" is volt rá.Ezzel a törvénymódosítással bár jónéhány szabadlábon lévő embertől elveszik a munkát DE aki a rácson belülre került annak oka van, hát tegyen rolla hogy kikerüljön ÉS ITT LEHET MEGMUTATNI A JÓ MAGAVISELETET, nem a jogi könyveket kell bujni és a testüket gyurni LEHET DOLGOZNI és meg lehet tanulni ( annak akinek eddig nem volt eggyértelmű), hogy milyen is munka árán megkeresni azt ami előrébb viheti az egyént.
Aki meg kint van és a munkahelye ezek végett az emberek végett veszett el azoknak meg tudnám javasolni hogy magyar pólókat vagy ingeke kellene varni és nem a kínai terméket vásárolnánk.
marlin
@coyote3: Már-már azt láttam a címben, hogy "börtönbe készülnek a rendőrök", ami ugye (normális országban) nem lenne meglepő!!
Sajnos az élet nem kívánságműsor!!
Bugajakab
Mielőtt felveszem, alaposan átnézem,
nehogy tűk legyenek benne felejtve.:-)))
gabrella
@Bugajakab: Szóval ezért tudtál annyi fát behordani kerékpárral?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.