A Civil Összefogás Fórumhoz számtalan megkeresés érkezett, amiben arra kérnek bennünket, hogy álljunk ki nemzetünk és a demokratikusan megválasztott magyar kormány mellett. A kérések okaként a világ számos országának médiájában megjelent, a magyar kormány intézkedéseit jogtalanul támadó írásokat jelölték meg. A felháborodás az elmúlt nyolc év haszonélvezői ellen irányul. Tudomásul véve a nagyszabású elégedetlenséget, az alábbi „Felhívás”-t kívánjuk az Európai Unióhoz, a nemzetközi sajtóhoz és a magyar médiumokhoz eljuttatni. Kérjük a felhíváshoz való csatlakozást a [email protected] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen visszaigazolni szíveskedjenek. Amennyiben egyetért céljainkkal, csatlakozzon hozzánk a facebookon

Feltöltő: Csubaka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@Csubaka: Én eddig nem szólitottalak meg,most is csak azért mert a Médiatanácsról is irtál!Ugyan mutass már egy ellenzékit aki tagja a Médiatanácsnak!A te dolgod hogy kinek és miben hiszel,!De azt azért észre kellene venni hogy Európa vezető hatalmai elitélik azt ami nálunk történik.Vagy te is úgy gondolod hogy az ő véleményükre nem kell adni??Az álltalad nagyrabecsült Orbán és tsai nyolc éven keresztül kivonulósdit játszottak a parlamentbe.De a fizetésüket érdemi munka nélkül felvették!
Ha te kivonulsz a munkahelyedről,mert a főnököd nem tetszik mi fog történni?Rövid úton kirugnak.
Megjegyzem nekem nincs okom támogatni ezt a kormányt,mert kétszer is megrövidítették a
nyugdijamat.Talán tapsolni kéne azért amit nem tesznek?De ha megnézed az állami intézetektől elbocsájtottakat akkor egy fideszest sem találsz köztük! Vajon miért??
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Főnixxxx: Köszi.
@Csubaka: hülye vagy te, barátom!
Csizmás Kond
@csutak:
ma, 09:21
Szerintem ez nem is neked szól.
szaboria
@csubaka: Mikor leszel már egyszer gerinces és be vallod ki is vagy te valójában mert már voltál te minden csak szövőnő még nem.
Csizmás Kond
@szaboria: Egy darabig jegyeztem a képesítéseket....csutak vitte a prímet, vagy 38-ig írtam de végül beleuntam.....:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.