Már a jövő héten dönthet a Médiatanács a középhullámú sugárzást szombat éjféltől megszüntető Magyar Katolikus Rádió (MKR) által megpályázott helyi ultrarövid-hullámú (URH) frekvenciák ügyében - mondta el Kiricsi Karola, a Médiatanács szóvivője szombaton az MTI-nek.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Akula
@brumi58: ui.: ennél nagyobb képzavar már nem is lehetne......
csikknorisz
Valahogy a radioban is elfelejtettek megemliteni elobb a hirekben, pedig volt rola szo. Marmint az MKR-en, a Kossuthon viszont mondtak a hirekben, hogy meghosszabbithattak volna, csak nem akartak.
nyanya001
Nyilvánvalóan jobb tartományt adnak.
Vagyis erre ment ki a játék!
csikknorisz
@brumi58: Egy falusi plebanos azert megsem lehet vezerigazgato :)
Dr. Akula
@csikknorisz: Isten előtt mindenki egyenlő! De ha lenézne a Jesszuska onnan fentről, és látná, mit "művelnek" a nevében, lehet, hogy nem lenne olyan békés utána...
csikknorisz
@nyanya001: Az URH olcsobb es modernebb, viszont sokkal kevesebb emberhez jut el, mint a kozephullam. Ha a kozephullamon megszuntetik, en sem fogom tudni hallgatni. Itt Bekescsaban tuti nem lesz URH frekvenciajuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.