Elkészült az orvosszakértői vélemény hétfőn a hétvégi budapesti diszkótragédia ügyében; ebben megállapították, hogy pontosan mi okozta a három lány halálát, de a jelentés részleteit a rendőrség egyelőre nem hozza nyilvánosságra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nem értem. Ha nem közlik az eredményt, akkor mi a hír???????
2kyra2
Kérdezem én miért nem tanul az ember a hibájából?Régebben állítólag már történt egy ilyen baleset,1 fiút tapostak halálra a tömegben,egy dal is készült biztosan mindenki ismeri:Karthago-Elefántdübörgés c dalát.Akkor egyszer megtörtént.És ismét.Másik kérdésem:Miért vannak a törvények,jogszabályok,hatóságok,papírok,ha kitörölhetjük vele a.....Súlyos gond van ebben az országban.A fiataloknak is jár szórakozás,nem kell őket bezárni a 4fal közé,vannak köztük olyanok is akik tudnak rendesen bulizni,akiknek nem kell drog ,pia stb,de ha szórakozni szeretnének menni,ezt nem kéne megtiltani,a szabályokat kéne betartani.Állítólag este 22 óra után már nem lehet bulizni,illetve engedély kell hozzá?És meg van határozvan hogy mennyien lehetnek,ők állítólag túl lépték a megengedett befogadóképességet,nem jelentették stb.Hol volt az enegedély?ha nem volt miért nem ellenőrizték a hatóságok?Pár száz ezres vagy pár milliós büntetéssel nem fog javulni a helyzet.Talán néhány év börtön ,halálbüntetés stb szigorúbb szabályok és nem csak papíron hanem ezeknek betarttatása is.Talán akkor ezek az emberek(nem csak a rendezvényszervezők,hanem minden szolgáltatást nyujtó emberek,üzletek,akik súlyos szabályokat sértenek más emberre nézve stb) rájönnének hogy egyik ember élete sem játék főleg nem 17 éves lányoké,akik előtt még ott lett vona az egész élet.A szülők jogosan várják el ha elengedik a gyemekeiket szórakozni hogy a szórakozóhely biztonságos legyen.Vissza a régi Kádár rendőrséget.Szigorúbb szabályokat.Egy 23 éves lány.

Atomqkac azaz EbUraFakó
Remélem a meghalt gyerekek (mert csak gyerekek voltak,basszus!!!!! ) szülei olyan pert akasztanak a szervezők nyakába, amit nem úsznak meg pusztán anyagi kártérítéssel!
@2kyra2: igazad van, szükség van kultúrált szórakozási lehetőségre, senki nem várhatja el a fiataloktól, hogy a négy fal között töltsék a hétvégét!
Milyen dolog az, hogy elengedem a gyerekem szórakozni, mulatni a barátaival és holtan kapom vissza?????!!!!!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.