Ugy döntöttem leirom azt amit ÉN láttam és amit én gondolok a szombat este történtekről, mert már annyi hülyeséget/hazugságot hallottam hogy felbosszantott. A leirtakat névvel mindennel akármikor felvállalom.

Feltöltő: MNG
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
MNG
@zsolti: azt honnan tudod, hogy nem mennek be? lehet le is xarják őket úgy ahogy van...
csikknorisz
Ennek se fule, se farka. Felmentem, lementem, itt voltam, ott voltam.
zsolti
@MNG: de ez amit te mondasz, hogy "lehet leszarják őket", éppen olyan feltételezés mint a többi...
ez a kép meg, nem tudom... készülhetett akár tök máshol, máskor is. hol a többi? más nem fotózta le? más nem látott "negyedik halottat", csak 1 ember? ha ott is készült, mitől egyértelmű, hogy valami férfi van a képen és nem az egyik lány? hol van ennek a negyedik halottnak a családja, miért nem kiabálnak, hogy hahó, hiányzik a fiunk? aki fotózta a képet, miért nem megy el valamelyik újsághoz, ha a rendőrségre nem mer? százezreket fizetnének neki. miért névtelenül küldözgeti a facebook -ra?
MNG
@csikknorisz: mert ilyen egy bulihely, sajnos...
Dr.luigilongo60
Több ezer ember volt ott, nem hiszem ,hogy át mernének vágni a hatóságok egy egész országot.Mobiltelefonokkal több száz képet is készíthettek. Senki nem számolt be vérnyomokról.
Kinek lenne érdeke és miért a késelés eltussolása?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok