Napok óta implicite hazugsággal vádolják Orbán Viktor miniszterelnököt, aki a külföldi sajtónak és Strasbourgban is kifejtette, hogy őt Magyarországon nap mint nap führerezik és duce-zik. Holott nem. Pedig de.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
@silber13: Már megtettem amire kértél!Az Úr válasza az volt hogy a szelid bárányok között egy kergebirkának nincs helye!Sajna a Vityenkóért már nem sokat tehetek.Az Úr megvonta tőle kegyelmét.Kitagadta a nyájból.!Arra itélte hogy a pokol kénköves tüzén égjen mindörökké.Ámen!
mese
@prédikátor: @silber13: Jól ismeritek a Bibliát, és nagyon viccesek vagytok,gratula.
farkas
@prédikátor: Jaj, a hamis prófétáknak!
marlin
"Háromszor hazudta szembe Orbán az EU Parlamentet

A nevetséges hazugság 3:28: "A magyar választási kampányban mi a választást javarészt a kontrollálatlan Interneten és a Facebookon nyertük meg." Az Internet még hagyján, a fideszes blogoszféra valóban erős volt. No de, hogy nagyrészt, és a Facebook?!

Időrendben második, és a leginkább tragikus hazugság pedig 5:13: "Magyarországon a rendőröket békés tömeggel szemben vetették be." Itt Orbán nyilván a 2006-os eseményekről beszél, különös tekintettel a 2006.10.23.-ai nap eseményeire. Nos, az a tömeg ott nem volt békés.

Az időrendben harmadik, a jogi abszurditásig menő hazugság 5:20: "Magyarországon meghamisították a közérdekű információkat." Orbán nyilván a 2006-os választások idejében a költségvetési hiány adatairól beszél. Mint ahogy arra már rámutattam, ez hazugság. Ezen kívül, ahogy erre már rámutattam, a Fidesz kétszer perelte emiatt az első Gurcsány-kormányt, és az ügyészség kétszer utasította el ezt a vádat.

A tömeg nagy része nem volt békés, és tudatosan volt ott. Sőt, Orbán elfeledkezik, hogy elkötöttek egy tankot, és ezek a képek körbejárták a világot. Hogy van ennek az embernek pofája ekkorát hazudnia?! Olyanról hazudnia, amelynél még a külföldi, egyszerű tévénézők is tudhatják, hogy hazugság, ha még emlékeznek 4 évre visszamenőleg?!

Kérdem én a Volksgemeinde Vezérét, volt-e bármikor a demokrácia rövid világtörténelmében ilyen eset?! És bármely demokráciában vajon ennél sokkal békésebb tömeg ellen nem vetettek volna-e be gondolkodás nélkül is rendőrséget? Vagy ilyen tankelkötős esetben akár a katonaságot is?!

Nemsokára ezt a konkluziót vonja le mindannyiunk Viktátora 5:27: "Magyarországon ma a jogállam megerősítése folyik". Felvethetjük ugye itt a média-törvényen kívül az AB jogköreinek csorbítását, a PSZÁF elfoglalását, stb. stb. ahogy azt sokan felvetették már az elmúlt fél évben.

De itt és most a Volksgemeinde Vezérét a jogállam "megerősítésével" csak a második két hazugsága kapcsán szembesítjük. Vajon a közérdekű adatok ellenőrzésének kedvez a Költségvetési Tanács felszámolása? Nem. És vajon a Kárpátok Géniusza tett-e bármit is a rendőrség és a tüntetések viszonyában? Nem tett.

Miért nincsenek ma, 2011-ben olyan zavargások, mint 2006-ban? Talán azért, mert nincsenek elégedetlenkedők? Nem. Talán azért, mert nincsenek tüntetések? Nem. Azért, mert ma a tüntetéseket bejelentik, mert a tüntetők hazamennek a tüntetés után, nem vizelik tele a Kossuth teret. Mert nem követelik az MTV-ben a kiáltványik felolvasását, nem ostromolják meg a székházat, és ha nem tesznek nekik eleget, nem ostromolják meg, nem gyújtják fel. Nem futtball-huligánokkal barátkoznak, nem borogatnak kukákat, kocsikat, nem építenek barikádokat, és végül nem kötik el a tankot Budapest főterén.

Orbán Viktor nem javított ezen a területen egy légypiszoknyit sem, csupán szerencséje van, hogy a vele szemben álló fél különb annál, mint amivel a Gyurcsány-kormány állt szemben. Szögezzük tehát le: mindannyiunk Viktátora semmit nem tett a jogállam megerősítésére érdekében! Sőt, a legtöbb területen rombolta azt."

Gondolom nem kell kommentálni!!
csutak
Egyem a zúzáját az ütődött magát újságírónak valló egyednek!
Az implicit szót még nem vonta maga alá a magyar köznyelv, emiatt aztán nem illik ragozni!
A matematika és az analitikus pszichológia másképpen használja, mint az ámítástechnika!
Ez pont olyan mint amikor a "prudens" társadalomra utalnak.
Melyik értelmében?
A francia bölcs, nyugodtra vagy az angol Prudence-ra?
Borzasztó dolog az amikor a félművelt emberek osztják az észt és aki nem mozgott olyan nyelvi közegben, ahol kénytelen használni egy másik nyelvet, az be is veszi!
Én a hat elemimmel annyi hibát látok némelyik cikkben, hogy elmegy a kedvem a magyar nyelven olvasástól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.