Debrecen ontja a kultigazgatókat: Gulyás Gábor a MODEM-től a Műcsarnok élére került, a Csokonai Színház vezetője, Vidnyánszky Attila pedig Alföldi helyére esélyes a Nemzetiben. És maffiaképletről beszél.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: zoccom
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@Nmaria és @Csizmás: Hátborzongató de mindkettőtök az igazat mondja.... @ Milito: Vidnyánszky őprosztóságán kívül :Merte még valaki lebuzizni a színésznagyságokat, egy nagyváradi jött-ment, igazgatói kinevezése jogán!? És, ha homokos!!!??? Merte ezt valaki Ferencsik jános életében a szemébe vágni?
silber13
@Csutak: nagyon sajnálom, de valahogy...kibukott...elnézést...
csutak
@silber13: Semmi gáz!
A suszterok nem írnak itt:)))
Mármint szakmai értelembe vett suszterok...

én még hallottam Vaszi alatt az operát, koncerteket.
Van amit azóta sem hallottam olyan minőségben (Fidélió), pedig Leningrádtól Athénig sok helyen voltam színházban és néha operában. Néztek is a kollégák, amikor majdnem frakkban hófehér ingben szálltam ki a kamionomból:)
marlin
@silber13: Üdv, és te se hagy magad A "növényektől" provokálni!! Érveket nem látsz tőlük, csak azokat a "buta cetliket" másolják ide, amit az agitoropostól tegnap kaptak!! Viszont összekeverték a sorrendet!! :))
silber13
@Milito: Anyámék, szegények valóban nem lehetnek büszkék rám. Igazad van. Ugyanis rég meghalt mindkettő...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.