A nemzeti erőforrás miniszter legutóbbi kozmetikai rendelete a Magyar Közlönyben A hajfestékekre kiegészítő címkét kell felvinni, valamint tilos a verbéna gyógynövény, és bizonyos illóolajok alkalmazása a kozmetikumokban.

Feltöltő: Wella
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
@Csizmás Kond: Na ezt tudja meg a Vago Pista! Kimennek a szkeptikusokkal az arok partjara legelni, hogy bebizonyitsak, semmire se jo. :)
nyanya001
Nem tetszik a Nemzeti Erőforrás Miniszternek?:
jó neki, hogy ez a legfőbb gondja a francba is!
csikknorisz
@nyanya001: Fontos problema ez. Gondolj csak bele: kihal a fel orszag a gyogynovenytol, aztan cseszhetik az nemzeti eroforrast. :)
nyanya001
@csikknorisz: Ritkán olvasok ekkora baromságot:)))
Csizmás Kond
Verbéna:
Ősidők óta ismert gyógynövény.Úgy tartják fokozza a szerelmi vágyat, ezért likőrt afrodiziákumot készítenek belőle. Leveleinek főzete szépíti a hajat, frissíti a szemet. A föld feletti részek hatóanyagai serkentik a máj és az idegrendszer működését, fokozzák a tejelválasztást. A virágos hajtás főzetével depressziót, álmatlanságot, ideges fejfájást, sárgaságot, húgyúti és emésztőszervi panaszokat, menstruációs görcsöket kezelnek. Sebek és kelések borogatására is használják. Vallási szertartásokon a megtisztulás gyógynövényeként használták.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.