Várhatóan március 15-e körül letehetik az állampolgársági esküt az egyszerűsített honosítási eljárás első kérelmezői - mondta Semjén Zsolt az MTI-nek adott interjújában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Az biztos, hogy korlátolt a műveltségem, és nem tudom az istennek sem felfogni, hogy miként is fog működni ez a szavazás. Minden magyar állampolgár ha jogosult lesz a szavazásra, akkor az államnak kötelessége lesz olyan körülményeket teremteni, hogy bárhol is van az illető élni tudjon a jogaival.
Szóval mindenütt a világon...hogy is fog ez működni ?
Kesely
Ahogy eddig is. Most is sokan szavaztak más országokban, ott a követségek koordinálják le a dolgokat, de ott is lakóhelyhez volt kötve. Gondolom ez a része marad. Ha van bejelentett lakcímed, akkor a szerint szavazhatsz, ha nincs, akkor nem "tudsz" hova szavazni.
Csizmás Kond
és még azt sem értem igazán, hogy ugyan kérik a magyar nyelv ismeretét de nem az írás olvasás tudását csak a beszéd szinten. Tehát az aki nem tud magyarul olvasni az hogy tud szavazni ?
Kesely
Hát a naracsszínűre kell ikszelni mindig. Ezt sem tudtad? :D
orogordog
SK-ok reszkessetek a Magyar "leigáz" benneteket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.