A politikus elmondta, a Jobbik elvárja az ország és a települések vezetőitől, hogy ha áldozatokat követelnek az állampolgároktól, akkor ők is tanúsítsanak mértékletességet. Ennek érdekében a Jobbik javaslata szerint a jövőben csak a miniszterelnök és a köztársasági elnök használhatna korlátozás nélküli teljesítményű hivatali gépjárművet.

Forrás: hirszerzo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atomqkac azaz EbUraFakó
Nagyon helyes. Gondolom a költségtérítésből fussa a lassan 400 Ft-os benzinre is. Tekeredjen fel az első oszlopra az összes rabló politikus!
KöBüKi
Megint nem azzal foglalkoztok amivel igazándiból kellene.!!!!A gárdát kell megszerveznetek minden településen,hogy legyen egy ütőképes erő a kezetekben.Csak igy lehettek potenciális erő a magyar nép szemében.
Lassan bebizonyosodik hogy ugyanolyan lózungharcosok vagytok mint a többi.!!!!!
silber13
Kihozom a garázsból a jó öreg T-72-t, felnyergelem és elindulok Hódmezővásárhely felé...
dr. prédikátor
@silber13: beszállok melléd irányzónak!:):):):):)
Feraj49
Valóban illenék gátat vetni a több milliós "költség térítéseknek".Hány ember tudna megélni ezekből a"kis "költség térítésekből?Ki ellenőrzi ezeket?Érnek nekünk ennyit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.