Balsai István miniszterelnöki megbízott benyújtotta a parlamentnek a semmisségi törvény tervezetét. A javaslat a 2006-os zavargások előzetes letartóztatásba helyezett, illetve elítélt azon résztvevőinek ígér jogi elégtételt, akiket kizárólag rendőri vallomások alapján marasztaltak el. Vagyis: törvény mondja ki, hogy a rendőr szava kevés.

Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
János01
@csutak: Ez örök érvényű megállapítás a " rendszerváltás " óta. Rendes törvények kellenének, illetve visszaállítani a hatalmukat ( de nem adni lehetőséget a visszaélésre ) .
A csendőrvilág kakastollát tisztelte és félte mindenki. Az un. átkosban is megvolt a tekintéje, vagy legalábbis nem mertek ellenkezni a rendőrökkel az emberek. Ok nélkül, legalábbis ami a közrendet illeti senkit nem bántottak. Aki betartotta a törvényeket, nem randalírozott az békében élhetett. Hát azt a részét vissza kellene állítani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.