Sándor István az ORFK Központi Bűnüldözési Igazgatóságának (KBI) főnyomozója volt. 1989-1990-ben a rendőrség szervezett bűnözés elleni szolgálatának egyik alapítója volt, később az Országos Rendőr-főkapitányság kábítószer-felderítési osztályának csoportvezetője.

Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja001
Ha az mszp jé volt az olaj most lehetőség lenne hogy eltöröljék a titkosítást ? vagy talán igaz az is hogy az ügyészség egy tálból cseresznyézik a bűnözőkkel? mint ahogy a cik közepe felé említi?Igen a rendőrök mint pintérnek is ilyen jó volt a fizetése?
KöBüKi
Lehet hogy az a szállitmány pont a maszop-é volt,de mindegyik párt benne volt nyakig,és erre bizonyiték hogy egyik sem tiltakozott a titkositás ellen.Most az orbáncéknak lenne módjuk feloldani a titkositást,de pont erre a 2/3-ad nem hatalmazta fel őket!!!!
Naná hogy nem.!!!!!
KöBüKi
Nem mernek hozzányulni mert félnek hogy hiába titkositottak valahol egy ügyvédnél vagy közjegyzőnél letétben vannak a dokumentumok.!!!!
kiscserkész
@szaboria1: Milliárdos!

@KöBüKi: Bízom benne hogy még a mi időnkben fog olyan kormány alakulni aki feloldja a titkokat mert nem érdekelt annak titkosításában.
KöBüKi
@benhur: A fütykösök mielőtt leköszönnek gondoskodnak róla hogy minden eltünjön.!A maszop-nak ez nem volt izgalmas,mert a fütyisz is ugyanugy nyakig xaros.!!!
Az biztos hogy nagy pofáraesés lett volna ha a JOBBIK nyer és kiborulnak a bilikék.,amelyekből biza nagyon sok van.!
Varga miska nem létező csontvázai helyett valósak tömege borult volna ki a szekrényből.!!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.