Visszavásárolják a Klenácz Méhészet mézeit a Metro áruházak, ugyanis azokban antibiotikumot mutattak ki - olvasható a Magyar Nemzetben. A lap megkeresésére a termelő elmondta, hogy a visszahívott mézeket megsemmisítik....

Forrás: Pénzcentrum
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@luigilongo60: Na, hogy ezek itt megvalósulnak?- de szép is lenne!
Csizmás Kond
@marlin: Veled úgy jár az ember mint a cigánnyal, akivel ha csak szóba állsz már vagy beléd köt vagy koldul.
Amúgy itt a link, én is ennyire ismerem.
www.klenanczmeheszet.hu/index2.html
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Csizmás Kond: ne zavarjon cicus, hogy ez a szakmám. Nem a gugliból böngésztem. Nem mindenki hülye, jobb, ha nem magadból indulsz ki. Egyébként mega mairől fingod sincsen, arról ne írj!
@csutak: az antibiotikum nem válogat! Kórokozót és hasznos baktériumot egyaránt kiírthat. Nem gondoltam, hogy ezt külön ki kell emelnem, mert ez köztudott!
nyanya001
@Atomqkac azaz EbUraFakó: Küldtem neked valamit.....nézz be a postaládádba
Atomqkac azaz EbUraFakó
@Atomqkac azaz EbUraFakó: még annyit, hogy ezt is egyéne válogatja, én még nem tudtam olyan nagyágyú antibájotikumot beszedni, ami bármiféle mellékhatást okozott volna nálam. Se gyomorfájás, se hányinger, se hasmenés.....na, az is igaz, hogy talán4-5 évente esek valami olyan fertőzésbe, amely indokolja az antibájotikumot :))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.