Jogerőre emelkedett a Szögi Lajos családjának kártérítési perében a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Bíróságon hozott ítélet. A tiszavasvári tanár gyilkosainak összesen 46 millió forintot kell kamataival együtt megfizetniük az Olaszliszkán agyonvert Szögi Lajos családjának: három árvájának, feleségének, szüleinek és nagymamájának. Az ítélet már tavaly decemberben jogerőre emelkedett, de ezt csak most hozták nyilvánosságra.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
veritas
@feketeözvegy: Erre nem is gondoltam, de igaz.
Feraj49
@feketeözvegy: Ne az állam fizessen.Ott van nekik Mohácsi Viktória volt EP.képviselő évekig havi milliós tételt vett fel az államkasszából, olyan nagy volt mindig a szája,hát álljon jót a népéért.De össze is adhatják,Győzike és társai,meg a nagyszájú jogvédők.Ilyenkor nem hallani a hangjukat!Álljanak ki egymásért,ne csak akkor ha egy embert kell lincselni negyvennek,aztán meg tagadni,hazudozni.
sasi1115
Ha az állam a felelős azért, mert egy tüntetést a rendőrség nem megfelelő eszközökkel ver szét, és ezután kártérítést fizet, akkor a nem megfelelő közbiztonságért is vállalhatja a felelősséget. A gyerekei szeme láttára verték agyon az ürgét.!!! Persze a tisztelt kormányunk érdekét nem szolgálta a Szögi halála, így nem szavazták meg a pénz kifizetését.
Ezek nem fogják hagyni hogy a lakáshiteles emberek az utcára kerüljenek?
Van aki még azt elhiszi?
kiscserkész
@nyanya001: Draskovics meg Sintér béréből fizettetném ki.
kiscserkész
@feketeözvegy: Tetszik az ötlet!

@veritas: Legyen ez is a kultúrájuk része.

@Feraj49: Fajvédők fizessenek helyettük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.