Az MSZP kezdeményezi, hogy a parlamenti pártok és a szakmai szervezetek bevonásával készítsék elő még tavasszal a médiatörvény teljes átvizsgálását és olyan módosítását, amely minden európai civilizált normának, a sajtó szabadságának és függetlenségének is megfelel - közölte Mandur László csütörtökön.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ezek állandóan fordítva ülnek a lovon. Mindent másképp csinálnának, mint a fidesz. Ez önmagában természetes, csakhogy éppen azért küldtük őket a nyavalyába, mert elegünk volt abból, ahogy ők csinálták. Ennyire nehéz fejűek, hogy ezt nem tudják végre felfogni? Mit akaratoskodnak? Tiszta röhej. Ha nem értenek egyet, hát nem értenek egyet! Ha nem alkotmányoznak, akkor nem alkotmányoznak, üldögéljenek a büfében, vagy hajtsák a magánügyeiket ( most idejük is van rá) ha a választóik elnézik nekik.
bra048
@furfang: A mindenkori ellenzéknek nem ez a dolga ? Orbán is mindenben talált hibát.
Most el kell tűrnie, hogy az előkészítetlenség miatti hiányosságaikat rendezzék. A demokrácia időigényes dolog !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.