Az elmúlt hétvégén állították meg ellenőrzésre a bolgár rendszámú furgont a NAV Győr-Moson-Sopron megyei igazgatóságának munkatársai.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gerencserl
Egyeden is árusitottak a múlt héten a cikkben szereplő láncfürészeket román állampolgárok. 35-135000 forint közötti összegért árulták. A személyek egy Jánosomorjai személy tulajdonát képező gépkocsival voltak. A személyek adati is ismertek.
szaboria1
@gerencserl: Teljesen mindegy ki árusítja. A nagy nevű márkákat már mind Kínába gyártják ők meg tesznek róla, hogy a koppintott változatával meg elárasztják a világot.
dr. prédikátor
@szaboria1: Ne gondoljátok hogy csak románok árulják a szar gépeket.Az Auchanba vettem egy motoros fükaszát.Mondanom se kell Made China.A pláne az hogy kétszer tudtam használni utána meghalt.Mire visszakaptam a pénzemet többe került az utánajárás mint maga a gép!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.