Nagy rendőri jelenlét mellett vonultak fel a Jobbik szimpatizánsai Gyöngyöspatán. A községben megjelent a helyi cigány kisebbségi vezetők mellett az országos politikusok közül Kolompár Orbán és Száva Vince. A jobbikos demonstráció idején a község vezetőivel egyeztettek LMP-s országgyűlési képviselők is.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiscserkész
@csikknorisz: Ez a takonybanda LMP tőkésije fel a cigányokat az elrabolt pénzükből és nem lesz mély szegény cigány. Érdekes módon a szegénységre hivatkoznak a taknyok, hajléktalanoknál mély szegényebb nincs és mégsem bűnözök.
KöBüKi
@benhur: A romákok menjenek vissza az őshazába.!!! - és nem lesz gond.!!!!
Feraj49
Az idősek zaklatása,pofátlan beszólások,fenyegetések nem a szegénységtől fakad tisztelt
LMP.-s Úrhölgyek,és Urak. Nevelés kérdése. Most,hogy elutaztatok a helyszínre mit oldottatok meg? Lesz munkahely? Több segélyt osztotok ki? Megjavulnak az ott élő romák?Ha egyik sem akkor mire volt jó az egész,hogy szerepeljetek a médiában?
Sííva
Olvastátok a stopon a hozzászólásokat? Hát elég érdekes volt! Aki arra vágyik, hogy a háza értéke ne a béka feneke alatt legyen a "tiszta és rendes" kisebbség szomszédsága miatt, az idős megfélemlített emberek és gyerekek, és az őket védeni próbáló felnőttek mind-mind rasszista, fasiszta, kirekesztő a hozzászólók szerint! A rohadék pofájukat! Gondolom mind védett övezetben élt-él és csak hallomásból ismerik a cigányt!
Yeromos
@Feraj49: Szerinted az LMP-nek kellene megoldani a felsorolt dolgokat.
Tedd fel ezeket a kérdéseket úgy is, hogy oda utaztak a Magyar Gárda tagjai és mit oldottak meg ? Semmit max annyit, hogy hogy egy hétig meghúzzák magukat a cigányok és csak jövőhéten folytatják ott ahol abba hagyták.

kiscserkész
@Sííva: STOP! az egy balliberális fertő. ott csak az elvakult agy mosottakat engedik beírogatni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.